Minik_mucizem2 Rabbim anne baba olmak isteyen herkese anne baba olmayı nasip etsin ins. Bu hayırlı ayda hepimizin minik mucizeleri olur inş ve olanlarada hayırlısıyla sağlıkla doğmayı dogurabilmeyi nasip eder inş Rabbim. Sizlerde benim icin bir defa okur musunuz https://resimyukle.io/r/UpIraWMOXN
adilee27 Minik_mucizem2 canm bu gercek deil batil inanc enbiya suresinin son sayfasnda bebekle alakali hicbi ayette yok hafiz hocamiz war o inanmayin smdiye kadar yoktu boyle bisey kim cikariyor dedi hatta ben bile kendim icin okutuyodm yarida biraktirdim
Dilaam Minik_mucizem2 okudum bir defada Allah’ım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin 💗yerisuni ve yerisu min Ali Yakub yuhricukum tiflen summe li tebluğu eşüddekum💕
Minik_mucizem2 Cansu60 Inş en yakın zamanda nasip olur . Hep dua ediyorum . Sen ne yaptın basyalabildin mi
Cansu60 Minik_mucizem2 bende ıyım canım benım bekle bırazda ınsallah cıft cızgıyı goruruz canım benımde 12 gun kaldı 🤗
Minik_mucizem2 Minik_mucizem2 mesela ilk gebeligimde 2 gün gecikmemle silik çıkmıştı dusun iki gün gecikmiş silik belkide normaldir şuan negatif olması. Belki kana geçmiştir idrara daha geçmemiştir
Cansu60 Minik_mucizem2 aynen canım hemen cıkmaz zaten bekle bakalım ınsallah goruruz varmı bır belırtın falan
Minik_mucizem2 adilee27 var ama sayfanın tamamında değil 89 ve 90 ayetlerinde varmış galiba bende burda geçen gün bir postta okumuştum
Minik_mucizem2 Cansu60 insaAllah . Gercekten çok istiyorum anne olmayı , olmanı, hepimizin olmasını 😭