Kardelenbicer Kykcirem valla benimde öyle canım ya bir haftadır hep bir sırt ağrısı sanki tutuk gibi yani seninde mi öyle
Kykcirem Kardelenbicer Evet valla ben de öyle yaşıyorum bir haftaya yakın. Çok ayakta durunca, merdiven inip çıkınca, çömelince falan hele temizlik yaparken..
Kardelenbicer Burcudunya ay sahi mi benimde öyle ya korkuyordum artık içim rahatladı 1 haftadır sanki sırtım tutuk gibi ağrıyor telaş yapmıştım çok :(
Krglus Cinsiyeti belli olan arkadaslar kacinci haftada belli oldu acaba cinsiyetiniz yasaklardan sonra 17 haftalik oluyorum sizce belli olur mu?
Hale_ee Krglus benim 12. Haftada ikili test de belli oldu erkekmis 😊.. bence 17. Hafta da kesin belli olur
BsraAktr 14+1 olduk bugün🙏 Ve 🍐 büyüklüğüne ulaştııkk🥰🐣 cinsiyet kıza benzetti iki doktor da ama 30 nisanda ki kontrolde net söylerim dedi bakalım hayırlısı♥️ (Babası kız bebek aşkıyla yanıyor 😂)
Nesrin 13+4 🍋 bir kizim var ikinci kizim geliyor buyuk ihtimal kiz dedi bakalim 😊 allah herkesin sag salim kucagna almayi nasip etsin ins🙏