Madinanin-Annesi Mervekklkdmn ayyycol dogru bir tesbit ya bizde 39olucagiz anam tik yok.Artik uygulama bilr bebis dogdu israrla yaziyor ama basamiyorum onuki))nerde uygulama diyorum))karnimda kizim.
tugbaayilmazz shrbn25- bugün tam 38+0 olduk ne gelen var ne giden 😀 biran önce doğsa diye bekliyorum ama doğumdan da korkmuyor değilim çok garip bi duygu 🥰
Asssel angels_-mom karnımda sertleşme ve kasıklarda baskı hissi çok oluyor. Özellikle ayakta iken. Sizin var mı?
angels_-mom Asssel benim de karnım da sertleşme oluyor gun içinde ozellikle yurudugum zaman. Kasıklarda baskı da var ama agrı sancı vs henuz yok
ug_fa-3diplomalianne shrbn25- ay görsün 38i de ya bari gelişimi tamam olsun korkuyorum bi sorun olmasın diye yoksa bugün doğsun bile isterim valla
Fulyaa29 shrbn25- 37+4 olduk doğuma 10 gun kaldi geceleri pek uyuyamiyorum uyudugumda da hep hastanede goruyorum kendmi ruyalarımda
elifsuheda shrbn25- sorma canım ya gelsin diye dört gözle bekliyoruz ama direniyor sanırım geç gelmek istiyorlar sağlıkla gelsinler İnşaallah 🥰
Gigy Yesimcakiroglu oy maşallah ne kadar kalsalar o kadar iyi ❤️rahim yapısından benim de vardı riskim ama şükür geldik bugünlere ,sağlıcakla gelsinler minişler 🧿🙏
Gamzii00 Ya kizlar bende 36+6yim 3cm acilmam ve belimde agri var bugun acile gittim qcati muayenesinde sonra kanamam oldu galiba nisan annesinolacagim mayıs beklerken
esmnurakyurek shrbn25- valla ben 34. Haftada doğmuşum çok dua ettim inşallah kızımda erken gelmez diye ama şimdi de doktorumuz 40 ı görür diyor. Hızımı alamamışım galiba 😂❤️