Mest12 İlk testim pozitife dönmüştü on dakikadan sonra bu gün yaptığım erken gebelik testi negatif diyor kafam çok karıştı 😔😔
Maeulle Mest12 adetin kaç gün gecikti genellikle erken gebelik testleri pek doğru cevabı vermiyor 1-2 gün daha bekle aç karnına ilk idrarla tekrarla yada git direk kan ver kesin net çözüm cevap için
Maeulle Mest12 canım bir kaç gün daha bekle testi tekrarla dedim gibi aç karnına ilk idrar olsun ama ilk 5 dakikayı veya 10 dakikayı göz önüne al sonrası çıkan yanlış yada kan vercen aklın kalmaması için
byzza16 Mest12 ben iki testtede ikinci cizgiyi gördüm üstteki çok hafif hayalet gibi bir çizgi ama bence var alttakinde zaten gözüküyor dikkatli bakınca. Bence negatif değil ☺️ tekrar yapın haftaici
Mest12 Maeulle oruçlu olduğum için zaten sıvı yok üç saattir tuvalate gitmeden test yaptım kaset test dün ilk idrarlaydı bu Arada
midekoruyucu Mest12 adetim 3gün geçtikten sonra bile o erken gebelik testleri negatif göstermişti, normal 5 liralık testlerde hep pozitif çıkıyodu, kan verdim beta 86idi 🥰 İnşallah sizde de öyle olur ve hamilesinizdir ❤️🤲🏼
Umutduru Mest12 Agnı sey benjm başima da gelmkşti adetim 2 gün gecikince normal testte direk cikmıştı 2 gün sonra erken olanlardan yaptim hiçbirsey cikmamişti bazen yaniltabiliyor testler
G_M_Z @Mest12 ben ilk testte sanki hayalet çizgi gördüm gibi 🤨 göz yanılması mı değil mi bilmiyorum tabi. Testini sabah ilk idrarla tekrarla canım sağlıklı sonuç almak için de adet gününü veya gecikmesini beklemeni öneririm🥰
byzza16 Mest12 bakın net bir şekilde gözüküyor bende bu testin aynısıni yapmıştım prodoctor mu? Benimkide böyle çok silikti doktora gittim de 4 haftalık bile değildi. Sizinki muhtemelen çok yeni daha. Hayırlı olsun 🙏☺️