Gizem957 2 haftadır doktora gitmiyorum Bi hafta sonra kontrolüm var 32 haftalık hamileyim iki gündür kilom iki kilo eksik cıkıyor yani kilo vermişim acaba bebekte gelişimin de Bi problem mi var almam gerekirken vermem normal mi
Merkun Gizem957 kilo almanız gerekmiyor hatta kiloda verebilirsiniz bunlar gayet normal şeyler. Endişelenmeyin bebeğiniz alması gereken herşeyi alıyordur. Bende aylardır kilo almıyorum sabit kilodayım ama bebeğim besleniyor.
TheBaby Gizem957 2 kg nedirki. Wcye çıksan 1 kg , ödem varsa onda 1 kg. Yani 5-6 olsa hadi insan telaş yapsında. 2 kg her insanda oynayabilir
Merkun Gizem957 doktorunuz öyle birşey söyledi mi? Bazen yazılar okuyup kendimizi fazla strese sokarız yapmayın lütfen. Benim arkadaşım hamileliğinfe 15 kilo verdi ama tosun gibide bi oğluşu doğdu.
Umbilik Gizem957 Her hafta bir kilo alacaksak, herkesin +40la doğuma gitmesi lazım. Normal beslendiğinizden 300 kcal fazla beslenmeniz yetiyor 4-7.aylar arası, sonrasında biraz daha arttırılabilir ama sağlıklı yiyeceklerden.
Nymphadoraa Gizem957 ben üç hafta önce doktora gitmiştim bugün yine gittim kilom aynı. Bebek 550 gram almış. Doktorunuza sorun tabi ama bebeğin gelişiminde bir sıkıntı yoksa kafaya takmayın
Mzgnormann Gizem957 bende en son 27 haftada 63 kiloydum 33+6 şuan 60 kilo olmuşum doktoruma sordum sorun olmaz dedi sabit kiloda durdum en fazla demekki bukadar alabiliyomuşuz korkma
Busehnm Gizem957 sanmam, oyle bir bağlantı olsa çok kilo alan annelerin bebekleri de cok kilolu dogardi ama öyle olmuyor
Derinin-annesi Gizem957 ödem atıyorsun protein kacagımız var ya ikimizinde bende kesince attım.Ama bu aralar abarttım yine alıyorum kılo.Tuz cok etkılıoyr bir de harkeet ediyorsan.
Tes Gizem957 canım sakinle biraz bu nde stresle erken doğum yaparsın bende 10 günde kilo verdim nolmuski bebek beslenip iyi önemli olan bu zaten korkma
Derinin-annesi Gizem957 yok yok hiç korkma ben gittigimde gayet güzel kilo almıstı bebek.Canını sıkmaya degmez.Bir de mesela tartılırken sabah ilk wc den sonra tartıl.Benım sabah ile akssm tsrtılmam arasında bile iki kilo oynuyor
Merkun Gizem957 burda yazılanları hele hiç takmayın 😂 %80ı kulaktan dolma şeyler içinizin rahat etmesini istiyorsanız doktorunuzla görüşün
Tes Gizem957 ee olsun kuzum Nolcakki aksine kilo iyi bisey değil ben 29. Haftadayım 4 kilo aldm o bile çok gelio bebegin iri doğması sağlıksız olması sknti şeker cıktı mesela doktor diyet yap dedi bu 4 kiloda gitcek hatta bu gidisle korkma bu kdr
Derinin-annesi Gizem957 takılmaaa artık yaa cok üzülüyorum seni böyle görünce tuzu kestıgın iyi olmus ben en son negatif cıktı kacak.