Pelin__1 Kızlar kefir tüketiyor musunuz? 24.haftaya girdim kefirin özellikle vajinal mantar ve idrar yolu enfeksiyonunu önleme açısından çok faydalı olduğunu söylediler. Hamilelikte düzenli kefir tüketen var mı aramızda 😊
Ozge98 Pelin__1 ben 30.haftama girdim son 1 haftadır her gün 1 bardak içiyorum ama sade kefir içemiyorum çilekli 😅
Asel05 Pelin__1 İlk haftalaeda sürekli kullanıyordum şu ara içmiyorum düzenli olarak ama devam metabolizma yi da hızlandırıyor ,a☺️
Bsmlh Pelin__1 ben canım hergün akşam 21:30 bır su bardağı kefir ceviz ile tüketiyorum tabsıye ederim ozellıkle Pınar ve içim
byzza16 Pelin__1 evet içinde probiyotik olduğu için enfeksiyonu mantarı önlüyormus ama hiç ağzıma surmuyorum malesef içemiyorum :(
Ozge98 Pelin__1 Tabiki tüketin hem bebeğin gelişimi için hem de sizin vücut direnciniz için çok yararlı olacaktır 🌸
BuseVV Pelin__1 valla benim hemoroid vardı. Kabızlık sorununu çözemiyordum bir türlü. Kayısı vs işe yaramadı. En son çareyi akşam yatmadan kefir içmekte buldum. Zaten sütten tiksiniyordum. 1 aydır düzenli tüketiyorum kefiri. Her gün tuvalete çıkabiliyorum çok şükür. Perişan olmuştum öncesinde.
Taze_gebe BuseVV hafif ekşimsi dimi tadı çok az bi ekşilil var şey için soruyorum bozuk mu aldığım kefir diye😂
Pelin__1 BuseVV Yaa bende de hemoroid var, çok çektim özellikle şu demir ilacı yüzünden🥺 Hemen başlayayım kefire
Taze_gebe Pelin__1 benim listeme ekledi diyetisyen alışmaya çalışıyorum tadına katkılı olmasın diye mecbur sadesini aldım her akşam olmasa da içiyorum🙃
BuseVV Taze_gebe çok hafif evet. Şoktan içim in alıyorum ben laktozsuz yazıyor üstünde. Gaz sorunumu da bitirdi. Çok memnunum. Siz yine de tarihleri kontrol edin. Ben akşam yatmadan koca bir kupada içiyorum. Can kurtaranım benim 😂😂😂
BuseVV Pelin__1 şok ta içim var laktozsuz yazıyor üstünde. Onu içiyorum gaz sorunu da kalmadı. Yatmadan önce kocaman bir kupada tüketin çok işe yarıyor. Bana da dua edin 🥰
Leylaalin Pelin__1 Ben her gün içiyorum 1 bardak ama enfeksiyona bi şeyini görmedim yine var bebek ve anne icin çok iyi ben sade tüketiyorum
Susamtanem2 Pelin__1 Süt sevmedigim için bu gebeliğimde kefir tüketiyorum Dr a sormadım ama süt icmiyorun 😔 içemiyorum ilk gebeligimde Allah razı olsun eşim saat kurar ısıtır getirirdi öyle içerdim şimdi vardiyalı çalışıyor o getirmeyince kefir daha kolay geldi hergun 1 bardak tüketiyorum Altınkilic sade içiyorum
BuseVV Susamtanem2 ben bu durumu Dr uma sordum süt yerine içsem olur mu olur dedi. Sütten iyice tiksindim valla. Kefir rahatmış oh miss.
Taze_gebe BuseVV ben de bimden almışım altınkılıç sanırım alışmaya çalışıyorum bu bitsin şokunkini de alayım😂
zippirana Pelin__1 19.haftamdayim nerdeyse ogrendigimden beri her aksam iciyorum hatta bazen gündüzde iciyorum 🙈 sade kefiri zaten cok severdim simdi birde bulantima falanda iyi geliyor o yuzden sürekli içmek istiyorum 😂😂altinkilic eker ya da kefirzadem alıyorum genelde