Limonumsu Kızlar yoyko city ya da yoyko ultimate seyahat sistem bebek arabalarından kullanan var mı hiç acil yardımcı olursanız çok sevinirim
SB_ Limonumsu ben yoyko ultimate aldım ve kesinlikle iyiki almışım diyorum Çok kaliteli travel sistem olmasına rağmen çok hafif ve baya özelikleri var Gercekten çok hoşuma gidiyor utanmasam bebek doğmadan kullanacağım 🤣
Tugba97 Limonumsu kullanmak daha nasip olmadı canım ama evde sürüş testi ve hafifliğiyle benden tam puan aldı. Benim bebek arabam yoyko ultimate travel sistem tavsiye ederim
ilk61 Limonumsu Sitede hiç ürün yokki😂bitmiş. İnstagrama yazdım.Cevap gelmedi.En son paylaşımları 1 Nisan🙄
Sareka Limonumsu city modelini kullanıyorum. Bebeğim 2.5 aylık 2-3 kere kullandık. Sürüşü gayet rahat. Diğer travel sistem arabalara ören hafif bence :)
Mayisbali Limonumsu bende bunu alacağım sanırım bir arkadaşım çok hafif dedi deneyimli anneler varsa ben de bekleyeyim 😌
Limonumsu Mayisbali sen hangi modelini düşünüyorsun canım var mı aklımda bir şeyler 🥰 ben de çok kararsızım su an ikisi de indirimde 1500 lira ama işte etrafımda kullanan hiç kimse yok ha deyişte sipariş edemedim bir türlü 🤗
Limonumsu Tugba97 internette bir türlü bulamadım ultimate olanın ağırlığını sen biliyor musun canım city 8.8 kg ymiş ultimate daha mı hafif acaba
Mayisbali Limonumsu ben yoyko city travel sistem almayı düşünüyorum. Çok hafif dedi arkadasim YouTube’dan videosunu da izledim şu an indirimdeymiş baktım bende alırım heralde akşama . Ben yoykonun anne yanı park beşiğini de aldım çok kaliteli bence .
Tugba97 Limonumsu hepsiburada dan almıştım canım ben 9 kilo diye biliyorum arabanın ağırlığını. Taşıma kapasitesi 25 kg istersen hepsiburada dan bak ☺️
Limonumsu ilk61 alışveriş sitelerinde var canım akakçeden takip ediyorum ben şu an en uygun hepsiburadada 🥰
ilk61 Limonumsu Anam yaşlanmışım.Yoya bebek arabası diye gördüm. Yoykayı şimdi algıladım.😂😁Kabın tipi bebek arabası arıyorum.Ama çok pahalı 1500tl bir bebek arabasına vermek.Rabbim yardımcımız olsun.Yoykanın park beşiğini beğeniyorum.Anne yanı oluyor.
Limonumsu ilk61 Estağfirullah canım 🙈 evet yatak olarak da yine yoykonun yatağını alıcam inşallah onda karar verdim ama bebek arabasını bir türlü çözemedim ya 🙈😄
Limonumsu Tugba97 hepsiburarada göremedim ağırlığını ama tekrar bakayım teşekkür ederim canım güzel günlerde kullan 🥰
Milenka Limonumsu e bebekte joie bin bebek arabalari da indirimde Bana üç tekerli olanı al çok kullanışlı diye bir arkadaşım çok ısrar etti bende ondan aldim
Sareka Limonumsu kusura bakmayın yazdığımı unutmuşum uygulamaya da hiç girmedim anca gördüm :) hayır ben kullandığım süre içerisinde bir sorunla karşılaşmadım :)
Limonumsu Asafimmm bende yoyko Whatsapp hattına mesaj attım city daha ufak daha hafif ve tek elle kapanabiliyormuş ultimate daha oturaklı süspansiyonu daha sağlam ve sürüş konforu varmış citye göre daha büyükmüş
ummuhan-27 Limonumsu ben yoyko ultimate travel sistem aldim, henuz kullanmadim ama kullanmayi sabirsizlikla bekliyorum, cok begeniyorum, yorumlara bakarak aldim genel olarak begenilip tavsiye edilmisti.