Tes miniginannesi9 doktor bu haftada bilinçli harekete başladığını yerleştiğini soyluk canım 29dan sonra artk bilinçli canı istedgnde hareket ederms gununbelli saatlerinde korkma
Krtalzyn miniginannesi9 yarın doktora gidicem soracam ama norml dicek büyük ihtimal herşeye normal diyolar 😄
miniginannesi9 Tes belli zamnalarda hareket etse iyiydi de çok azaldı hareketi yani, çok güçlü hareket etmiyor
Pikimom miniginannesi9 kendini çok yormuş olabilir misin? Taşınma esnasında aşırı yorulduğum için hiç hareket etmemişti bebiş dr çok mu yoruldun ondan olabilir demişti ama başka bi sebebi varsa bilmiyorum
Gamzeakd miniginannesi9 doktorunuzu bilgilendirin. 3 gün fazla çünkü . Hareketlerini sayın 10 kere hareket ediyorsa iyidir diyor doktorum
miniginannesi9 Krtalzyn Sağlık ocağına gittim kalp atışı azalmış çıktı, 87 gözüktü. Doktora gidiyorum simdi
fatmamusa-28 miniginannesi9 benimde öyleydi gece gündüz hiç durmazdı haklısın insan çok korkuyor bi git istersen bebişini gör için rahatlar
Iremozer miniginannesi9 canım bazen bebişler canları ne isterse onu yapıyorlar bende geçen ne yapsam hareket etmedi 35.haftaydım bu arada korktum hemen acile gittim nst ye bağlandığım gibi hıçkırık tuttu beyefendiyi canı gezmek istemiş anlayacağın kafana takma sen stres yapıncada durağanlaşıyorlar
Ys35 miniginannesi9 o cihazlar pek kaliteli değil inşallah bir sıkıntı yoktur içinizi ferah tutun strese girmeyin
MerveKaya38 miniginannesi9 bende 28 im aynı şekil bendede var sadce kayma gibi birsy oluyor başka olmuyor bide sertleşiyor kalkıyor gibi büyüğü içindir diyorumm artık yeri daraldığı için canım içini ferah tut.
miniginannesi9 Tugbaomerfaruk kalp atışı normal, sağlık ocahindaki aletler düzgün ölçüm yapmiyo dedi. Bı de bebek makat duruşa geçmiş, o yzuden hareketleri sınırlanmış olabilir dedi. Gün içinde 10 kez hareket etmezse yine gel dedi
miniginannesi9 Ruveydakkk kalp atışı normal, sağlık ocahindaki aletler düzgün ölçüm yapmiyo dedi. Bı de bebek makat duruşa geçmiş, o yzuden hareketleri sınırlanmış olabilir dedi. Gün içinde 10 kez hareket etmezse yine gel dedi
Eliftekinkzk miniginannesi9 benimde öyleydi canim doktor arkasi dönük dedi ondan ama bi turlu düzene girmedi benim oğlumunda hareketleri o kadar ki sadece icerde olduğunu biliyirum az hareket ediyor bakalim bende bu hafta kontrole gidicem sizde gidin bence
miniginannesi9 Eliftekinkzk gittim bugün, bebek makat duruşa geçmiş ondan hareket sınırlı olabilir dedi. Ama kalp atışı falan normal Allah’a şükür
Ys35 miniginannesi9 ben dedim o aletler kaliteli değil diye benimki de baş aşağı hissetmiştim zaten sordum kafası aşağıda dedi doktor bugün hadi gözünüz Aydın 😍