Samira34 Halenn gelmeyen bebek yapmıslar , yuruys sıcak dus , hurma yapmadgım sey kalmadı , persembe gununden snra 10 gün gecınce sunı sancıyla baslatacaklar , umudum kalmadı 🤦🏼♀️ Sunıden korkuyorum 😒
Gururunannesi Samira34 ayy Allah dışardan müdahaleye suniye ne biliyim kimaysala fln muhtaç etmesin bende çok korkuyorum sunide 🥺
Samira34 Gururunannesi aminnn inşallahh , sunı sancı normal sancıdan kat kat fazla dıyorlar , sonum oyle gorunuyor , kanala gırmemıs bıle
keriman Benimki de iri bebek 39. Haftaya girdik 3,700 gr şuan eğer bu hafta da doğum olmazsa sezaryen dedi dr
Samira34 Gurcunur yurtdısındakı sıstem ıste 🤦🏼♀️ Bugun 41+0 permbeye kadar beklıycez persembe tekrar bakacaklar karar verecekler 42 ye kadar yolu var herlde 🤦🏼♀️🥺
merveclbi Samira34 İnşallah kanala girer aynı durumdayız 40+3 hâlâ kanala girmedi 41 e kadar bekliyoruz son çare suni sancı inşallah suni ile kanala girer ve açılmam olur🙏
Samira34 merveclbi ınsallah , artık kendımın sancısını beklemıyorum snı sancıya guvenıyor olmazsa sezeryan ıstemyrm bklm ne olacak
Samira34 Gurcunur turkıyede bekletmıyorlar bence baslatırlar gbı , alamnyada eger cocugun su plesantası ıyıse bekleyebıldgı kadar bekletyorlar benım gbı malesf