Kbryagci38 Mrs-Ergull hayır ya haftaya salı kontrolüm var her an bekliyoruz ama hiçbir sancım yok sadece belim çok kötü ağrıyo
svksym Zehraaa98 teşekkür ederim sizde hayırlısiyla kucagınıza alın inşallah benim sirt ağrim çok kasık nadir oluyor.
cvkl boncukbiranne Glbnpk oo aynı durum dayız maşallah 🧿 rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Seray07 cvkl 29+4 haftalığiz kızımla 🥰 ilk hareketlerini 15.haftada hissetmiştim şimdi baya baya güçlü hissetiriyor cimcimem😍
Pelin-1 Adilenur amiiin inşallahhh🤲 benim adetim duzensizdi uzun sure olmayinca test yaptim silik cikti sonra betam 3-4kat artarak devam etti ailemizde de ikiz olunca ihtimal vardi sukurler olsun😊
Huzurmelegim_28 cvkl 24+2 olduk cimcimemle hissetyiriyor kendini büyüyor heralde dün geceden beri kasıkalrım ağrıyor👼🌸
dthealthy Bende 26.haftamdayım bu aralar kasık kramplarım oluyor magnezyum içiyorum sizde de oluyormu acabaa
Sncr 17+2 olduk bugün oğluşumla 👼15. Hafta da hissetmeye başladım, küçük kıpırdamalar özellikle sabahları, çok farklı bı duygu inşallah ileri ki haftalar da daha fazla hissederim bu duyguyu 🎀💙
Hlya3458 Slm bende yeni katıldım ☺️bizde 19+1gunluk hamileyiz henüz bebeğimizle tam cinsiyeti de belli değil erkek gibi dediler sizde de durum nedir nasıl gidiyor hamileliğiniz;:)bide tekme hisseden varmi aranızda ben daha hissetmedim üçüncü bebeğimiz olacak İnşallah 😍