beyza2912 bizde 34+3 olduk beni mafediyor hareketlerinle hep kemiklerimde bi kasiklarimda cok zorluyor asagi doğru bazen ayaklari resmen bosluklarıma giriyor gogus kemigime baski yapıyor bazen canimi acıtıyor dönüyor hep hissediyorum çok
svksym Zehraaa98 teşekkür ederim sizde hayırlısiyla kucagınıza alın inşallah benim sirt ağrim çok kasık nadir oluyor.
Glbnpk cvkl 29+2 yim. Hareketler maşallah çok net. Net olmasını geçtim huylanıyorum. 🥲 Sık sık hıçkırıyor özellikle gece 2 gibi. Gece uyandırıyor. Sabah uyandığımda o çoktan güne başlamış oluyor. 🥰
cvkl boncukbiranne Glbnpk oo aynı durum dayız maşallah 🧿 rabbim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah
Kbryagci38 Mrs-Ergull hayır ya haftaya salı kontrolüm var her an bekliyoruz ama hiçbir sancım yok sadece belim çok kötü ağrıyo
Kamuran_celiik cvkl bizde 24+2 Mısır koçanı olduk ve daha çok var geçmek bilmiyor günler sagımdan soluma dönemiom yattığım yerden zor kalkıom patates çuvalı gibi dolanıom evin içinde tosuldamam da cabası horlamayı saymıyorum bile 😁😁