NilayRuya İyi geceler kızlar. Yarın ilk kez Nstye gireceğim doktor kontrolüm saat 13.00da . Nstye gireceğim için erken mi gitmem lazım yoksa randevu saatinde mi gidip girmem lazım? Özel hastane bu arada
Gizmolata NilayRuya ben erken gidiyorsam girip sonucumu alıp öyle giriyorum, yoksa muayneden sonra girip sonucumu tekrar girip gösteriyorum. Önce girmek daha mantıklı sonra içerdeki hasta çıksında giriym diye bekliyorsun😂
Minnosunannesiii NilayRuya o zaman önce git nst çek sonra doktorun yanına git yoksa doktora girip tekrar çık nst çek tekrar doktora git zamana kaybı
NilayRuya Minnosunannesiii evet ya kesinlikle zaman kaybı yarım saat erken gidip öyle gireyim teşekkür ederim
Tugceakdgn NilayRuya yarım saat öncesinde gidip nstye girip randevu saatinizde doktorunuz içeri çağırıyor
Dyg61 NilayRuya bence muayene saatinden 20 dk önce gidip nst ye girin randevunuzu de vaktinde girmiş olursunuz diğer hastalar da beklememiş olur
Minnosunannesiii NilayRuya rica ederim canım devlet olsaydı eğer kafana göre nst girmiyorsun önce muayene şart ama özelde öyle Bi sıkıntı yok ondan söyledim geçmiş olsun 🙂umarım sorunsuz bir muayene geçirirsin
NilayRuya Minnosunannesiii doğrudur canım devlette öyle sıkıntılar olabiliyor 😊 Allah razı olsun teşekkür ederim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim 💗🤲
-Kbra8- NilayRuya bende özele gidiyorum. Doktor önce muayene ediyor sonra nst istiyor her seferinde. 33.haftadan beri giriyorum salı günü 37 oluyoruz 😊