Fabulas Mutluaile1 merhaba, bende aynı sekıldeyim 39.haftam, bayadır kuyruk sokumum bu durumda kilom az, doktor vucudunun agırlık merkezi degıstıgı icin normal dedi, dogurmayı beklıcez mecbur😅
Mutluaile1 Fabulas anladım sizede gecmis olsun doğuma az kalmış Rabbım sağlıkla kucağıniza almayı nasip etsin 🙏
kuzucumoglum Mutluaile1 benimde çok kötü ağrıyor iki gündür oturamiyorum bir türlü 22 haftaligim bende 😑
Yeppudaa Mutluaile1 kuyruk sokumu ağrısını bende çektim inşallah geçeci bir durum üzülme. Benimki ben hamile kalmadan önce annem sağolsun beni bir güzel ovdü ayak bileklerine kadar .öyle geçti zamanla .. çok ağrıyordu ..
Leylosacl Mutluaile1 doktorunuza danışın magnezyum kullanın ben yürüyemeyecek haldeydim magnezyum kullandım geçti
Ftmkrky Aynı ağrı bir haftatır beni mahvetti ağrıdan ziyade acı hissi oturup kalktıkça daha fazla hissediyorum bugünde kalça kemiğim de eklendi 🥱14 haftalığım bu postu görene kadar hamilelikten olduğunu bilmiyordum😬 inş geçicidir 🙏🏻
Ervan Nurgull__ kuyruk sokumu atakta kalınca agrimazki aksine iyi olur. Kuyruk sokumu oturunca ağrıyan biryer doktor simit önerdi aldım oturamiyo insan ayakta süper çünkü baskı yok. Oraya