Elifaltun Arkadaslar bebek bezi olarak sleepy ile baslamayi dusunuyorum fakat herkes kalibi kucuk diyor hastane cantasi icin 1 paket 1 numara mi alsam yoksa 2 mi alsam karasiz kaldim 🤔
Tucenur Elifaltun molfixten daha büyük kalıpları ve sızma ypmıyor gayet güzel 1 numara tabiki yeterli 2 büyük neyle baslarsanız o sekılde gidiyor ben molfixle basladım bi ara sleppy aldım pişik yaptı tekrar molfix geçtim keske sleppy alıstırsaydım
Ccff3435 Elifaltun ben 2 aldım zaten pek kilo farkı yok arada belki bi ilk zamanlar için en az olan paketten 1 numara alınabilir
mineu8 Yeni dogan icin molfix 1 numara devami icin sleepy 2 numara aldim ben birer paket ne olur ne olmaz diye ilk kizim 2990 dogmustu tam denk gelmisti ne kucuk ne buyuk bakalim bu kiz biraz iri gibi simdilik ama sansima artik 🤷♀️😁
Umay1m Elifaltun yenidoğan için uygun küçük değil ama bir paket yeter ilk zaman için çünkü numara olarak çabuk büyüyor
haziranin25i Elifaltun kızım 2990 doğdu 1 numara oldu. Zaten kilo aldıkça bezlerin numaraları değişiyor ona göre almanızı öneririm. 🤗
Elifaltun haziranin25i zaten 1 paket alicam 40 tane cikiyor icinde ama herkes kucuk deyince acaba direk 2 numara mi alsam diye dusundum
umaydurununannesi Elifaltun ben 1 numara aldım elım kadar kapalı halı zaten 1 paket bı hafta anca yeter
asyahumam Bir arkadaşım ilk iki ay falan Prima kullandı sonra sleepye geçti pahalı diye, sizce böyle yapmak mantıklı mı kızlar? Yoksa baştan sleepy mi alsam Prima da çok iyi diyorlar ama pahalı bayağı hiç bilemedim tecrübeli olanlar yardımcı olabilir mi 🤔
mineu8 asyahumam ben de ilk kizimda denemek icin bir paket almistim ama nedense yaramadi pişik yapti ondan sonra a101in kendi markasini aldim sofia ydi sanirin uzun bir sure onu kullandim cok da memnun kaldim 😁 bez isi biraz deneme yanilma aslinda stok yapmak cok yanlis bence her bez her bebege iyi gelmiyor kucuk paketler halinde donem dönem alip deneyebilirsin ☺
Emirinannesi34 Elifaltun benim arkadaşım 20 gün oldu doğum yapalı 3500 doğdu oğlu sleepy 1 numara aldı gayet iyi oldu, hatta 42li olanı almıştım 1 haftada bitti tekrar aldım dedi. Sonra 2ye geçtik dedi
haziranin25i Elifaltun ben hepsi burada dan yenidogan merhaba paketi almıştım. Öyle bir paket almanız daha doğru olur bence 🤗
Kdrtunl58 Elifaltun bende yorumlara bakarak 2numara aldım bence 2 numara gayet iyi 1numara çok küçük gerçekten hele bebeğinizin kilosu fazla dogacaksa 1numara asla olmaz
Tulis_bebisi Ben 2 numara aldım o bile gözüme küçük geldi 1 numara bence prematüre bebek için sleepy kalıbı küçük yeni doğan için 2 numaradan başlayabilirsiniz 😊
Ilgaz Elifaltun kalıpları küçük değil hatta primaya göre büyük bile ben ilk bebeğim de sleepy kullandım. Şimdide sleepy aldım 1 paket 1 numara alsan yeterli olur bence
Portakalgeliyor Elifaltun 1-2-3 numara 4 ed paket aldım stokladım açıkcası sleppy suan en cok tercih edilip güvenilen ürün 🤪