Meryemkale yasemin257 yasemin257 bu sabah sancım vardı baktım geçmiyo druma yazdım şimdi 4ten beri suni alıyorum yarım saat önce suyumu patlattılar bu gece doğurcam inşallah 4cm oldu açıklık
yasemin257 Meryemkale hadi rabbim bi avazda kurtarsin insallah 🤲 💖 suni aliyosun ya durumun nasil çok dayanilmicak gibi mi
yasemin257 Meryemkale anaamm hadi gözün aydin Allah anali babali buyutsun ❤️ darisi basima insallah 🤲
Meryemkale yasemin257 kuzum bana çok vermediler 2cc olmamış verilen. Ama ıkınmayı araştır mutlaka çünkü ben tam ıkınamadım
yasemin257 Meryemkale benim ilk dogumumda normal o yüzden herseye hakimim ama suni bilmiyorum büyük ihtimal banada öyle yapilacak 39 haftada bakalim
20082020 yasemin257 Bende yarın 37+1 olucam ve doğuma alıcaklar bebekte bir sıkıntı olur mu diye çok korkuyorum arkadaşınızın bebeğin de bir sıkıntı görüldü mü 😥
yasemin257 20082020 arkadasim tansiyondan dolayi acil sezeryan oldu bebegide sapasaglam masallahi var. 36 haftayi gecmis ztn bi sknti olmaz korkmayin. Allah kavustursun. Kac gününuz kaldi
yasemin257 Meryemkale doğum öncesi bisey yaptin mi hiç yoksa aniden mi gelisti. 37+5deyim bende tik yok 😅
Meryemkale yasemin257 çok az az verdiler bana suniyi zaten kendi sancım çokmuş ama son anda dayanılıcak gibi değildi
Mayisbali Kızlar bende 36 dayım bebek dönmüş doğum pozisyonunda ama kanalda değilmiş . Benimm göğüs altım kaburgalarım çok ağrıyor acaba neden oluyor , var mi bu durumda olan ?