Meryemkale yasemin257 ya tam bilmiyorum benim bebeğim bi kaç haftadır kanalda zaten bugünde iyice aşağıya inmiş dedi squat yap bol bol dedi herşeye de hazırlıklı ol dedi ya o zamana kadar doğurma ihtimalim var yada suni vercek
yasemin257 Meryemkale benimde durum ayni. Biraz kafasi yukarda dedi akrabam calisiyor orda bol bol egzersiz yap dedi olmazsa hafif bi suniyle keseyi patlatir dogumu baslatiriz dedi hayirlisi olsun insallah 🤲
Zuleyha16 Berrinugur cnm doktorlar nişandan sonra 15 gün sonra bile doğum olur diyor ama bilgim tam yok
Berrinugur Zuleyha16 ama o bebeğe mikrop gitmesini engelliyor nasıl olacak şimdi açıklıkta var ama bi sancı gelse işim kolay gibi duruyor en son suni vercekler diye korkuyom
Meryemkale yasemin257 bol bir parmak demişti Dr geçen hafta asistanına asistanı da benim çocukluk arkadaşım. az önce post açtım ne demek diye birisi 1, 1,5 cm açılma dedi ay benim açılmam varmış kızlarrrrr
yasemin257 Meryemkale benim yok ya bol bol iliski denicem yarın baslicam doktor basla dedi. Kac haftaliksin suan
yasemin257 Meryemkale bende 37+2 bi gelisme yok 39a kadar beklicez doktorla sonra gerekirse suni vercek
Meryemkale yasemin257 aynen benimde öyle hayırlısı olsun artık napalım zafere giden yolda hersey mübahtır😃😃
Meryemkale yasemin257 yasemin257 bu sabah sancım vardı baktım geçmiyo druma yazdım şimdi 4ten beri suni alıyorum yarım saat önce suyumu patlattılar bu gece doğurcam inşallah 4cm oldu açıklık