Aslhn12 Booncukk aynı benim sonuçlarım gibi. Maalesef bu sorun yüzünden iki tane gebeliğim düşükle sonlandı. Şu an hamileyim ve her gün bir tane kan sulandırıcı iğne vuruluyorum. Sen de doktoruna danış konuş hamile kaldığında göster tahlilini. Büyük ihtimalle sana da günde bir tane kan sulandırıcı iğne yazar.
Merveee34 Booncukk 4 gende pıhtılaşma gözükür tahminimce doktor daha iyi bilir coraspin +4 binlik iğne ve folik asit yeterli olur
Hhrjk Aslhn12 😢😢 Rabbim yardımcınız olsun. Yaranızı deşmek istemem ama kaç haftalıklardı? Yani kan pıhtılaşma sorunu olanlarda genelde ilk trimester de mi çıkıyor acaba?
Aslhn12 Booncukk beta hcgde hamilelik çıktığı anda keseyi de bebeği de görmeden hemen başlattı. Çevremde de var yani hepsi de hemen beta hcg görür görmez başlatmış doktor ve şu an çok şükür bebeklerini kucaklarına aldılar. Her gün günde bir tane mümkünse aynı saatlerde iğne vuruluyorsun ama değer 🥺❤️
Booncukk Aslhn12 süper o zaman tedirginliğim azaldı şu an bazıları keseden sonra yazmiş ama ben keseye gördüğümde bebek içinde canlı olmuyordu genelde
Aslhn12 Hhrjk yok kader kısmet canım şu an üzülmüyorum 😊 ikisi de 6-7 haftalıktı . Genelde bu haftalar düşüyor bu sorunu olanların gebelikleri bu haftalarda sonlanıyor.
Hhrjk Aslhn12 benim de 9 haftalıktı kalbi durduğunda ama en az 2 düşük olmadan kan testi yapmıyorlar ya bizim içler de içi yiyor böyle. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin en güzel zamanda
Aslhn12 Booncukk hemen başlamak lazım dedi doktorum. Vakit kaybetmeden . Ben de zaten hiç beklemeye niyetim yoktu hemen o söylemeden rica ettim acele ettirdim. Çünkü 4 buçuk 5 haftalarda falan başlıyordu kanamam. Ben korktum bekleyemem yani
Booncukk Hhrjk testler maliyeti olduğu için devlet hasteneleri yapmak istemiyor.. oysa bence en başından beri bu testlerin yapılması gerek. gebelik öncesi muayeneye gelin diye bağırıyorlar ama fos.. asıl mesele sonradan çıkıyor ortaya.. Olan bizlere oluyor vallah..
Hhrjk Booncukk gerçekten öyle😢😢 ben yurtdışındayım. Hele burda ultrason, kan almak bile başlı başına mesele ve dünya para. oysa en baştan yapsa bütün testleri, hem ömrümüzden zaman kaybetmeyiz, hem kafamız rahat olur, hem önlem alınır
Hhrjk Booncukk medeniyet ülkesi (!) Amerika😢 sağlık sistemi berbat. Teknoloji para ilaçlar burda ama sigortadan , kağıt kürek işlerinden, pahalılıktan kullanılmıyor ki. bir tane ultrason, röntgen çekmeye elleri varmıyor. Benim teşhisimi bu yüzden koyamadıkları için 1 yıl bebek bekledim. Doktor elle muayene edip gönderdi hadi gidip bebek yapın diye. Oysa kan testi yapsa ultrason baksak 1 yıl boşa gitmeyecekti. Yani Allah biliyor tabi her şeyin zamanını ama insan diyor ki “zor muydu bir ultrason çekip baksaydınız”