Anne_17 Kızlar ben yapmak istiyorum ama tedirginim kendimi çok kastığım için bebege bir zarar olurmu diye endişeleniyorum yapanlar var mı ?
Songultugraaa Anne_17 yaptırıyorum 6 aylık hamileyim ayda 1 gidiyoeum az ve geç cikiyo zaten en iyisi ağda tabi herhanhi bı sıkıntı yoksa hamilelikte
Meralrabiamhmt Anne_17 suan 33 haftalık oldum hep agda yapardım suan yapamıyorum nasıl yapabılırım ya
Gulcin-6 Ben gebe kalmadan önce de hep ağda oluyordum şimdi 12 haftalık olduk hala ağda yaptırmaya devam ediyorum bi sıkıntı olacağını düşünmüyorum kendini çok kasmamaya çalış acıyordur muhtemelen ama bütün bir ay rahatça tertemiz olacaksın
Nuraygokce Meralrabiamhmt ben karşıma ayna alıp ta yapıorum🤭 biraz zor oluyor ama seyrek olduğu için ve alışkın olduğumdan beni pek zorlamıo
mrysmyn58 Meralrabiamhmt kuaföre gideceksin ya da eşine yaptirabilirsen yoksa aman jiletle felan ugrasma
Susam1 Anne_17 ben normalde kendim ağda yapıyordum ama karnım çıkınca mecburi jilet yaptım şimdi 37.haftaya girdim doğum yaklaştı yarın kuaföre gitcem ağdaya yapacak bir sey yok yani bide ne kadar kasılabilirsin ki 10 dk lık bir işlem canım
Busehnm Anne_17 kendiniz yaparken kasıyor olabilirsiniz, yaptırmayı deneyin.. Ben hep agdaya gidiyorum bir sıkıntı olmadi şimdiye kadar
irmsm Anne_17 28. Haftada gittim ben komple şimdi doğuma yakın gidicdm bir daha canım sordum birşey olmuyormuş sen doktoruna danış
Cigdemss Anne_17 ben 6 ay bitince yaptırdım. Doğuma yakın bi daha yaptırcam bir şey olmaz. Sonuçta ilişki bile serbest iken ağda daha masumhane. özel bölge için sordunuz değil mi? Göbeğine yaptıranlarda var onu bilemiyorum .
mrsbiyolog Anne_17 gebelikten öncede yaptırdığım için hala yaptırıyorum. 35 haftamıza 1 gün kaldı artık. Ha başlarda daha çabuk bitiyordu işimiz 10-12 dk son gitmemde yarım saati buldu çıkmamız☺️ Sürekli oğlum beni kastığı için uzanırken kalkıp oturdum arada falan öyle yani☺️
durunun_annesi60 Anne_17 yeni agdaya basyanlardanim önceleri jiletle yapıyordum gerçekten rahat oluyormuş ağda onu öğrendim ama göbekten dolayı zorlanıyorum artık sonlarda naparim bilmiyorum
Zelsonr Anne_17 17 haftalığım ve ağda yaptırıyorum çok rhaat oluyor tabi hamilelik öncesi de yaptırdığım için alışığım 💜 Hiç korkma ve kendini kasma inan beş dakika yaptırması rahatı bir ay👌