cryingbaby se26es depend de aldim, dikissiz lohusa kuloduda aldim bakalim😼bu arada burda yazilanlara gore M beden depend aldim ama bence bana olmayacak, belki bebek cikinca olur onuda bilemem
Dilara_guess se26es bende depend aldım canım daha baby me daha ince hemen kayar gibi duruyor kullananlardan öyle yorumlar gelmişti
Seroy se26es ben hala kendi iç çamaşırlarımı kullanmaya devam ediyorum 😀 bedenime olduğu içinde alma gereği duymadım
Dilara_guess cryingbaby bende large aldım çünkü kalıpları küçükmüş galiba henüz paketi açıp bakmadım ama
Galatah cryingbaby cnm ben L aldım 76 doğuma girdim. Çıkınca cok rahat oldu sıkmadı bile. Buna göre bir hesap yapabilirsin. Normal doğum yaptım. Acayip güze birşey. Cok rahat . Hiç rahatsız etmedi beni. Normalde hasta bezimi diyorlar onu bağladılar. Bebek bezinin büyüğü olan. Kaydı durdu. Bende depend almıştım. Bir kaç saat sonra ilk kanamam iyice geldikten sonra kullandım. Cok memnun kaldım. Sezeryanda dikişi rahatsız edermi bilmem ama. Rahat birşey. Hatta eve gelince . Direk onu giydim yattım geceleri :) külot giymeden:)
MDT cryingbaby genelde L beden alın diyorlar canım. Ama insan daha önce kullanmadığı bir şeyin bedenini tayin edemiyor ki. Normal iç çamaşırı bedeni gibi mi düşünmeliyiz acaba 🤔
cryingbaby Dilara_guess evet bencede kucuk, L buyuk buyuk dediler ama hangi baslikta okuduysam yani geneli M onermisti😞
Minnosunannesiii se26es walla annem nenemin hasta bezlerinden koymuş 🤣🤣🤣🤣🤣 bende gizlice depend almayı düşünüyorum 🤣🤣🤣🤣 kızıyor çünkü bez var işte alma boşuna diyo 🤣
Galatah Minnosunannesiii doğumdan sonra direk banada bez bağladılar:) ama düştü durdu yuruyunce. Bende bir kaç saat grçince depend giydim hemen :)
cryingbaby Galatah ben 72 kiloyum, M olsa bile darlayacak beni sanki. Evet herkes kulotsuz kullaniyomus ve cidden rahat hissediyomus, bakalim olmazsa L aldirirm eşime napalim🤓
Aysun1983 se26es bence her ikisinde alınmalı ama hastane de ve kanamalı süreçte depend kesinlikle ama sezeryan dikişli olacağım için lohusa külotu şart kanama kesildikten sonra depend manasız olacak ☺️