Merveee34 minikbirbebis 3 hafta gerilik vardı damarlarım tıkanmıştı erken doğum yaptım 17 gün sonunda kavuştuk suan 2 yasa doğru gidiyor güzeller güzelim 🌸
Pasiflora minikbirbebis 37 haftalık 2300 bebeğim çokta kafama takmıyorum kızımda da öyleydi 2400 dogmustu sımdı bekliyorum pekte gelişmiyor
Yenianneadayi2208 minikbirbebis Allah sağlıcakla kavuşmanızı nasip etsin moralinizi bozup strese girmeyin.Doktor ne diyor peki, nasıl bir yol izleyeceksiniz bilgilendirdi mi sizi ?
minikbirbebis Sevi36610 37+3 bebeğim 2300 karın 3 hafta kadar geri bacak ve başı 11 günlük geri. Karın hep 2 hafta geriydi ama bu hafta bütün değerleri geri çıktı
minikbirbebis Kubra5734 37+3 3200 canım ama geçen haftaki ölçümler öyleydi yarın tekrar gidicem inşallah az da olsa gelişmişizdir
Gmommysboy Kubra5734 aynı haftalarda kuzenim yaşadı tansiyona bağlıydı onun ama.normal doğum yapmadılar sezeryan ile aldılar fındığımız bir yaşını doldurdu💕yani sizinkinden az kilodaydı üzülmeyin var herşeyin bir çaresi🙏🏻
minikbirbebis Merveee34 benim hiçbi sıkıntı görünmüyor suyumda plasenta ve nstde bebekte çok hareketli ama neden böyle oldu anlamadım
Cennet-polat minikbirbebis bizimde bir yakınımızda böyle oldu 38de sezeryanla aldılar bebis biraz kuvezde kaldı sonra kendine geldi o doğduğunda 1800gr olarak dogmustu korkmayın İnşallah sağ salim kucaginiza alirsinjz
Mymom_61 minikbirbebis Aşağı yukarı aynı haftamdayiz benim de bebeğin başı üç hafta önde bedeni 35+4 duruyor ama ben 38 e girdim yeni. Doktor yapısal dedi kilosu 2800 civarı ama kafası onde olduğu için 2400 civarı maksimum dedi 3 kiloyu da geçmez dedi dogum da takılma ölçümler çok net olmuyor zaten aşağı yukarı bir şeyler söylüyor sana.
Kubra5734 minikbirbebis cnm hc br sknti olmaz allahn ixniyle 36.6da 233o grm dogum yaptm ben bebegm kuveze bile girmedi hc korkma
Merveee34 minikbirbebis bu haftaya kadar gayet iyi gelmişsin canım .zaten doğumun yakın .belki önlem alacaktı kilosundan dolayı ciğer geliştirici yapar doktor ama küveze gireceğini sanmam içini ferah tut
minikbirbebis Yenianneadayi2208 doktorumuz sadece küçük olacak diyor yemem içmemle bi alakası olmadığını söyledi doğum için bekletti bu hafta yarın inşallah belli olacaktır 🙏
Yenianneadayi2208 minikbirbebis o zaman hiç üzülmeyin , kavuşacağınız günü düşünerek mutlu olun 😊 Güzel haberlerinizi de bekliyoruz o zaman inşallah
Drymomm Erken alırlar bebeğini arkadaşın dediği gibi kuveZlik bi durum olmaz benim kız 41haftada 2760 doğdu her bebek kilolu doğcak diye bişy yok başka sağlık problemi olmasın yeter