Annecik_ öncelikle cevabınız için minnettarım . Benim gebeliğim planlı bir gebelik değildi bu yüzden ilk 10 haftayı neredeyse sürekli ağlayarak geçirdim . Aslında mutlu bir evliliğim var , yaşadığımız şehirden başka bir şehire taşındık 3 yıl evvel ve oğlum burda çok yanlız kaldı . Bir tek annem yakınımızda ve oğlum sürekli yetişkinlerle . Bu durumu da göz önüne alarak bir evladımız daha olsa hem oğluma yoldaş olsa diye düşünürken , beklemediğim bir anda özellikle kronik hasta iken pandeminin de korkusuyla ilk 10 hafta sindiremedim bu durumu . Oğluma pek belli etmesem de hissetti sanırım. Sonra annemlerle paylaştım gebeliğimi onlar da büyük bir sevince yol açtı . Sanırım biraz annemin etkisi oldu çünkü kardeş gelecek, bebek gelecek hiç düşmedi dillerinden. Sonra ben araştırıp biraz oğlumu karşıma alıp anlattım babasıyla durumu . O gün bu gündür 17 haftadır oğlum günde 3 bazen 4 kez çişini üzerine yapmaya başladı . Sevmediği hoşlanmadığı bir şey olduğunda senin karnına vururum demeye başladı . Arada bebeğin hareketlerini hissetmesi için yanıma oturtup karnıma koyduruyorum elini aaa vurdu falan diyor . Anlatmaya çalışıyorum odanda kardeşininde yatağı olsun , beraber uyursunuz ne güzel diyorum hayır orası abi odası diyor . Bebeğin kız olduğunun farkında , belki bu yüzden yapıyordur diye düşünüyorum. Çalışıyorum ben ve normalde 36. Haftama kadar devam edecektim part olarak ama 32 de izne ayrılmaya karar verdim . Onunla baş başa daha çok zaman geçirelim , alışveriş kısmına dahil edeyim hazırlıklarda beraber olalım diye . Şayet bu çiş tepkisi geçmezse önümüzdeki günlerde bi pedagog ile görüşmeye çalışacağım 😔