Fadimsak Hayırlı ramazanlar hanımlar ilk gebeliğim ve pek bilgim yok bebegim ilk dogdugu an normal tulum yada alt üst mü vereceğiz hemşireye yoksa 10lu hastane cıkısını mı vereceğiz kimi 10luyu ver diyor kimi normal bişey ver 10luyu hastaneden cıkarken giydir falan bilemedim nasıl olacak az kaldı ve cok heyecanlıyım 😇
Sidal Fadimsak benim de ilk gebeliğim çantamın içine dogum haneye verilecek olanı 10 lu koydum battaniyesi dahil
YagmurAnnesi Fadimsak 5 li varsa yeterli olur bir de battaniye.. ama çok cicili bicili bir şey verme istersen normal doğumsa yani.. ben kızımda süslü süslü vermiştim kafası falan kan olunca biraz kıyafetleri kan olmuştu.. odaya gelince değiştirirsiniz ☺️
Fadimsak Sidal bende onlu almıstım canım da ilk dogumda kan falan olur onu sonra giydir dediler bilemedim bende
Fadimsak YagmurAnnesi evet öyle diyorlar kan falan olur normal bişey ver dediler de olmadı beşli alayım onu vereyim sagol canım 😊
aannepandaa Fadimsak ilk doğduğunda yoçıkanmadığı için kan veya verniks bulaşabiliyor. 3 lü takım iç zıbını çorap felan verdim. Akşam tekrar değiştirdim. İlk anda kirleniyor zaten.
Fadimsak aannepandaa evet öyle duydum bende ilk normal ver sonra degiştir dediler kirleniyor dediler sagolun iyice aydınlamıs oldum😊
Buketkucuk Fadimsak biz 10′lu setin içinden 5′li takım gibi birşey yaptık onu vereceğiz ama direkt 5′li sette verebilirsiniz
archerwoman Buketkucuk ne zaman doğuracaksınız acaba ve o ilk vereceğiniz 5li setin ürünleri nele battaniye de mi var
Misto Fadimsak 10lu hastane çıkışınıda verebilirsin 5li hastane çıkışına ek olarak penye battaniye alıp birlikte verebilirsin yada zıbın kullanmayıp tulum,çıtçıtlı badi,sapka,eldiven ve battaniye şeklindede verebilirsin canın nasıl isterse o sekilde yani
Fadimsak Misto tamam canım tesekkur ederim aydınlamıs oldum kararsız kalmıstım en iyisi beşli alıp onu vereyim😊
aannepandaa Fadimsak ben umreye gittiğimde bebek kıyafeti almıştım 5 sene evvel. Onlarıda kabeye sürmüştüm. Evlenirşm çocuğum olur giydiririm diye. Çok basit alel acele alınmış. Bir zıbındı. Hiç biri takım değil yani. Çok bi önemi yok takımmış güzelmiş. 2 de doğum yaptım akşam 7 gibi felan değiştirdim üzerini.
Misto Fadimsak ben 10lu hastane cıkışı vericem hemşireye yanıma yedek olarak 3lü zıbın takımı artı çıtçıtlı badiler , birde tulum takımı koyacağım vebirde çorap koy canım birkaçtanede ayrı yetten alt pijama koy bebeğine yedek olsun yanında
Fadimsak Misto cok tesekkur ederim koyarım canım insallah 😊bana kalsa aldıgım herseyi götürcem aman bi eksik olurmu diye sürekli korku endişe heyecan😅
Aybigen Fadimsak onlunun hepsini vermenize gerek yok alt üst iç zıbın şapka eldiven bı tanede bez bide battaniye yeterli. Çok fazla parça istemiyorlar zaten. Odaya geldiğinde siz başka bişey giydirmek isterseniz giydirirsiniz
Fadimsak Aybigen tamam canım cok tesekkurler ben hepsi verilecek sanıyordum ama sizler aydınlattınız😊😇
Misto Fadimsak çok fazla bişey koymaya gerek yok canım az öz seyler koy yazdıklarım en çok gerekenler🤗
smyye_kdr Fadimsak içzıbın alt üst takım şapka eldiven bir tane penye battaniye vermen yeterli yanına kalın battaniye de al extra istiyorlar.🌸