Mzeynepp Patito__ doktorun yanından gelip internete neden bakıyorsun tatlım internette bin bir çeşit hikaye var 🙂 o çok çabuk büyüyor, kafana bir şey takılırsa doktoruna sor yoksa için içini yer 🙂 bizi de bilgilendirirsin 🙂
Patito__ Mzeynepp asio druma sali gidecegmde ozel o zaman kese ck rhat gorunnce suan devltte goremiom deyince bn kendi goremio herlde anlamio die dusundm ondan sormadm 🙂))
Mzeynepp Patito__ devletteki makinalar çok kötü. Ben özelde ilk haftalar bebeği görüyordum nokta kadar, devlette keseyi zor gördüm. Tamamen makinayla alakalı.
Patito__ Mzeynepp suan icini ck rahatlattin dr de dedi makina kotu flan diye gorulmuo flan bna da ck garip gelmisti ozelde ck rhat kese gozukmustu ck sukur hayrli olsn bebisinde
1PrensAnnesi Patito__ yok yok görmese emin ol söylerdi umurunda olmazdı demekki var hiç üzlme takma kmseyede kulak asma 🙂
Patito__ 1PrensAnnesi yani gerci ben uzulmeyin diye takacak hali yktu doru dion 🙂)) tskler cnm kmseyi tkkicm tmmdir 🙂))
Mirza Ben 4 haftalıkken kese göründü ultrasyon fotoğrafnda 8.3cm yazıyo nasıl sizce? Doktorum bu konu hakkında bilgi vermedi
Patito__ devlette kese goruomedi ozele gttm 8mm 5+4 haftalik ciktim ama kan degerm br garip cikti sonuc >1371 cikti ayin 14unde 450 cikmisti deger normal hersyin uyumlu dio dr ama bilemiorm artk ya nasip
Patito__ Merhaba 23unde drye gttm kese 6mm idi 27sinde 8mm bgun ise alttn bakildi 10,40m. Dr gidisat koyu yuzde br ihtimal verdi bu sekilde ilerlemesi olan vr mi ?
Patito__ Zekiyetufan43 kese yeterince buyumuoms ck yavasmis ilerlemesi dr yuzde br bebek olusur dedi yolk keseside olsmus ama bu dr grdumu bilmiorm snra baska drye gttm o soledi