Bfduam irmk02 bak o çok garip bi durum, benim ilkinde hemen oldu, sonra düşündüğümüzde aylarca olmadı, oldu kimyasal, sonra hamilelik oldu, önce uğraşmadan, sonra aylarca uğraşarak olması, işte hiç belli olmuyor bu işler tamamen nasip.
irmk02 Bfduam benim arkadaşım 2. Hamileliği önceden kimyasal yaşamış üstüne gebe kalmış bayağı uğraşmış 2. De direk kaldı ama yumurta takibiyle
Bfduam irmk02 bende ikincisinde oncesinde kimyasal yaşadım, sonra oldu ama aylarca olmadı ilki gibi sanıyordum ama öyle değilmiş. Sağlıkçısın var mı böyle bi durum, amiyane tabirle halk arasında derler ya, “rahim tembelleşirmiş” gibi gibi…
irmk02 Bfduam canım kadın doğumda çalışmadım inan çok sevmem de 😂 aslında her bölüme bakıyoruz üniversitenin özel servisinde çalışıyorum ama sezeryan ve myom ameliyatına denk gelirim
Serrabalkn brsnertrk bende pazartesi çatlatma iğnemi olucam inşallah ilk deneme de tutar da hayırlı haberler alırım rabbim bana da benim gibi bu yolda olana da yardım etsin inşallah 🤲🙂
brsnertrk Bfduam inşallah canım sanmıyorum çünkü sürekli takip ettim koyulaşma olmadı hiç yumurtlama gibi ama Allahtan ümit kesilmez🤲🏻
brsnertrk Bfduam canım doktorlardan birine rastlamadım ebe hanıma sordurdum enfeksiyon bebek için zararlı ama fitil değil dedi🤷♀️
Royem62 Bfduam kuzum yazdım forumda post başlığı olanlara çoğu hamile kullanmış düşük mg oldugu için doktorları yazmış sorun çıkarmaz çabuk etki eder demiş baya yorum okudum