brsnertrk Bfduam canım fitil kullanırken ilişki yasak diye biliyorum zaten istersen yumurtlamayı değerlendirin sonra fitili kullanın tabi doktorunuz daha iyi bilir
Bfduam brsnertrk bunu öğrenme şansın olabilir mi, sağlıkçısın ya. Hastaneye gitmek sıkıntı şu süreçte.
Royem62 brsnertrk canım bende bir şey danışablirmym hamilelik şüphem var ama alerji oldum eczane deloday 5 mg ilacı vermiş eşime kullanmalımıyım
brsnertrk Bfduam canım kadın doğum doktoruna denk gelirsem sorarım zaten nöbetçiyim bu akşam görenen büyük ihtimal ama dediğim gibi bende kullanmıştım daha önce ve ilişki yasaktı ilacın prespektüsündede yazar ben sizin yerinize olsam ilişkiyi değerlendirip öyle kullanırdım fitili. gebelik oluşumuna bir zararı olacağını düşünmüyorum
Bfduam brsnertrk çok sevinirim canım sorarsan, iki gün kullandım dün ve bugün. Eğer Dr zararlı olur embriyo oluşumu sürecinde derse direk bırakırım fitili yarın kullanmam daha. Çok teşekkür ediyorum yardımına, sakıncalı bi durum oluşmasını istemiyorum. Adınıda yazayım; Neo-penotran Forte- L 750 mg/200mg/ 100mg Ovül (exeltis firması 7 adet var içinde.)
irmk02 Bfduam canım ben sorun olacağını düşünmüyorum ama tabi danışmak lazım arkadaşta danışayım demiş dur ondan haber bekleyelim . Bende de daha bişey yok meme ucu kararmam ara ara kasık ağrım var bide acıkıyorum çabucak . Bakalım hayırlısı olsun . Sabah test yaptım çıkmadı ayın 7 sinde tekrardan yapacağım
Bfduam irmk02 inş habere göre devam.ecip etmiyceğim şekil alacak. Hamilelik belirtileriyle regl belirtileri o kadar benzer ki, bata kaç gün kaldı? Inş vardır.
brsnertrk Bfduam canım doktorlardan birine rastlamadım ebe hanıma sordurdum enfeksiyon bebek için zararlı ama fitil değil dedi🤷♀️
brsnertrk Royem62 kızlar hepinize yardımcı olmak isterim ama benim burda o ilacı kullan bu ilacı kullanma demem etik olmaz sonuçta reçeteyi yazan doktor😂 ve kadın doğum doktorlarına tek tek sorularınızı sorma imkanım yok😂 doktorunuza danışırsanız sevinirim🤩 sizin için en sağlıklısı bu olacaktır
Bfduam Royem62 benimki fitil olduğu halde tereddütlüyüm, sen kullanma kendi başına ilaç Allah korusun.
Royem62 Bfduam kuzum yazdım forumda post başlığı olanlara çoğu hamile kullanmış düşük mg oldugu için doktorları yazmış sorun çıkarmaz çabuk etki eder demiş baya yorum okudum
Bfduam irmk02 bak o çok garip bi durum, benim ilkinde hemen oldu, sonra düşündüğümüzde aylarca olmadı, oldu kimyasal, sonra hamilelik oldu, önce uğraşmadan, sonra aylarca uğraşarak olması, işte hiç belli olmuyor bu işler tamamen nasip.
brsnertrk Bfduam inşallah canım sanmıyorum çünkü sürekli takip ettim koyulaşma olmadı hiç yumurtlama gibi ama Allahtan ümit kesilmez🤲🏻