Mvi leyla_ok ben jilet sevmiyorum ya işkence sert çıkarıyor jilet kökleri güçlendirir hatta lazerde bile uygulamadım kısaltma makinesi ile aldım bazılarında öyle yaptırıyor makine daha iyi görsün diye
giznum Fatosef evet insan sonuçta mecbur kalıyor haklısınız virüs bile olsa …karından dolayı zor olur en mantıklısı ağda geldi burdaki konusmakardAn en azından 1 aya yakın rahat ederim 🌸
giznum Madinanin-Annesi yaa ne şanslısınız ben tüm vücut lazerli olmama rağmen tekrar çıktı hormonlardan dolayı ☺️Keskee bendede olmasa kıldan nefret ediyorum ama sağlık için mecbur diyorum 🙈
ece89 zeynepemiromer Ben gümüş kullanıyorum cocky diye bi markanın toptancıdaki bayanlar kuaförler tercih ediyo demişti öyle o rengini almıştım ondan önce de yeşil tercihimdi nedensizce ☺️ Bu arada yaşadığınız yerdeki toptancıya gidin kesinlikle böyle ürünler daha uygun oluyor gratis watsonsa göre ☺️
Nundiyebiri Fatosef canınız acımıyormu ben hiç agda ile almadım ama başlamak istiyorum hem korkudan hem utançtan gidemiyorum
Fatosef Nundiyebiri jilet ten donuyorsan ilk alımda acısı oluyor biraz ama sonra incelip seyreldigi için daha az hissediyorsun acıyı. Bende utanmistim ilk gittigimde ama onlar o kadar alışık ki sadece tüyle ilgileniyorlar zaten muhabbet ede ede bi bakmışsın bitmiş bile.
Eylosunannesi giznum bende lazer oldum canim ama genital bolge nemli oldugu icin asla bitmiyor az da olsa cikiyor, suan en rahati agda, agdaya devam doğuma kadar
giznum Eylosunannesi burdaki yorumlarda hep ağdadan yana canım bende doğuma kadar öyle yapayım madem çok teşekkür ederim yorumun için🌸