minikbirprensannesi giznum Bekarken devamlı ağdaya giderdim evlendim o düzen bozuldu balayımda jilete başladım sonra makineyle almaya çalıştım ama eziyet gibiydi sonra tekrar jilet derken şimdi ise kendim ağdayla alıcam en rahatı ağda
durunun_annesi60 Elif5361 aynı agdayi kullanıyorum bende ama abartmıyorum yaparken 1 saati buluyor dinlene dinlene tansiyonum bile düşüyor öyle soyleyeim🤦♀️😂
Elif5361 durunun_annesi60 Yani önceden 20 dakikada bitiriyordum şimdi benimde 1 saati buluyor 😂karnımdan dolayı malum
Fatosef giznum valla canım virüs her yerde var aslında mecbur olduğum için kuafore gidiyorum çünkü karnım büyüdü alamıyorum e jilet desen 3 güne tarlaya dönüyor. En azından agda ile temiz kalıyor uzun bir süre maskemi çıkarmıyorum kuaförde maskeli zaten bi sorun olmuyor.
giznum Fatosef evet insan sonuçta mecbur kalıyor haklısınız virüs bile olsa …karından dolayı zor olur en mantıklısı ağda geldi burdaki konusmakardAn en azından 1 aya yakın rahat ederim 🌸
Fatosef 1anne-2bebek kökler inceyse daha iyi fazla sızlamaz. Ağrısı öyle çok aşırı değil kısa sürdüğü için dayanılır bence
ece89 zeynepemiromer Yok bütün halinde ben kırıp koyuyorum ısıtma kabına tabi boncukla aynı da boncuk daha pahalı 😁
zeynepemiromer ece89 bende makinem var evde ama boncuk pahalı ve içinde az çıktığı için alamıyor dum bundan sonra dediğimiz kalıp tan alayım peki hangi renk alıyorsunuz mesela boncuk ta pembe olan hassas yerler için di sizin aldığınız hangi renkse ondan alayım ki orda ki tüyler kolay çıksın istiyorum valla bazen yapışıyor cekiyorsun bir iki tane geliyor çoğu kalıyor bazı agdalarda
Smy238 giznum çok iyi oluyo üst kısımdan göbeğe ağda asagı kısma yapamıyorum orayı eldivenle çok rahat oluyo 😌
ece89 zeynepemiromer Ben gümüş kullanıyorum cocky diye bi markanın toptancıdaki bayanlar kuaförler tercih ediyo demişti öyle o rengini almıştım ondan önce de yeşil tercihimdi nedensizce ☺️ Bu arada yaşadığınız yerdeki toptancıya gidin kesinlikle böyle ürünler daha uygun oluyor gratis watsonsa göre ☺️
Rabia112 Zezz sormadım ki 😄 yani sormaya çok gerek duymadım Çünkü herkes yaptırıyordu ve kuaförüm eve geliyordu yani rahattı baya ama kendimi kastığım için sonlandırdım
Zezz Rabia112 ben herseyi doktoruma sorup yapiyorum. Cunku bi 15gunluk bebek kaybettim Cok agrim oldu kimyasaldi kese olusmadi ama cok dikkat etti 2 haftada bi kontrole gittim..simdi bir ay ara verdim oda renkli ultrasona gidip gostercez…
leyla_ok Mvi Benim hiç çoğalmadı.Normal de zaten çok kıllı tüylü bir insan değildim.Onların kökleri öldügü için çoğalmaz çünkü artık kökü yok.Çoğalmaması lazım.🤔🤷🏻♀️
Mvi leyla_ok ben jilet sevmiyorum ya işkence sert çıkarıyor jilet kökleri güçlendirir hatta lazerde bile uygulamadım kısaltma makinesi ile aldım bazılarında öyle yaptırıyor makine daha iyi görsün diye
Madinanin-Annesi giznum ben sanssizlardanim ne agda ne lazer vucuduma dusmuyor.Yaptiramiyorum kan oluyor her yan.Hele lazerden sonra bir ay kendime gelemiyorum.Jiletde kullanamiyorum pek.Ama benim aksine oldu tuylerim pek olmazdi.Son aylarda hamilelikdenmidir nedir bilmem ne bacagimda ne karnimda ne kolumda ne ozel bolgede pekde tuy yok aylardir bacaklarima degmedim mesela bu gun bir baktim yok hic bir sey.Ayy ne sansliyim dedim😬
giznum Madinanin-Annesi yaa ne şanslısınız ben tüm vücut lazerli olmama rağmen tekrar çıktı hormonlardan dolayı ☺️Keskee bendede olmasa kıldan nefret ediyorum ama sağlık için mecbur diyorum 🙈
Selviinurr Zezz alışkın olmayan insanlar kasılma yaşıyor yada düşük riski falan varsa öyle diyolar genelde
Annekusu Merhabalar 9 haftalığız bikini bölgesi için aldata gitmek istiyorum sizce bir sakıncası var mıdır ?
giznum merviskoooo jiletle kaşıntı olur evet ve enfeksiyon kaptım mı diyip habire kötü olurum haklısınız ılık ağda daha iyi sanırsam daha oldugu kadar alalım napalım ☺️🙈