Mest12 Kızlar testi yaptım sonra işim vardı gittim ilk on dakika da çakmadı geldiğimde böyleydi https://resimyukle.link/i/qKtrz
sumeyye_81 Mest12 valla ben yaptigimda gunlercede kalsa hic kuruma çizgisi olmazdi isiga bile tutsam o silik cizgi hic olmuyodu var canim hayirli olsun ilk bes dakika onemli lafi faso fiso yani her marka denedim hic birinde kuruma cizgisi olmazdi
ogluileannesi sumeyye_81 kesinlikle katılıyorum sana , kuruma çizgisi diye bşy olduğunu burda öğrendim ama benim testlerde hiç görmedim 😀
MinikMucizeninAnnesi Var gibi duruyor bu kadar belirgin kuruma çizgisi zannetmiyorum ama tekrarlayın bence içiniz rahat etsin ☺️
ikimelekannesii22 ebruus diğer gebelik testiyle farklımı bu dediğiniz ? Adete kac gün kala yapılıyor?
ebruus ikimelekannesii22 erken gebelik 4 gun oncesine ndr yapiliyo ve obur teste gore daha hassas yani varsa onda daha koyu cikar ustunde erkenngebelik testi yazio
sumeyye_81 ogluileannesi bende valla hatta gunlerce bekletirdim 2 3 hafta falan kalirdi cekmecede ama hic kuruma çizgisi olmadi hic birinde😂😂
Dilekcnkn Mest12 Var gözüküyor ama en iyisi yarın git bir kan tahlili ver ertesi gün sonucuna göre doktora randevu alırsın
sumeyye_81 Mest12 ki yok gebesin btan biraz dusun oldugu icin silik bende oyle oldu simdi 7+1 haftaligim