Sofiyamagamedova Seyma2861 canim 36 dogurdun bebekde bur sorun oldumi acaba ben 36 iki gunum var hicde normla his etmiyirum kebdimi acaba bebek dogsa iyi olirmu kuveze kirmez dimi
Seyma2861 Sofiyamagamedova canım benim şeker tansiyonum gebelik zehirlenmem vardı, onun için bir hafta yattı. Ama hiç korkma arkadaşım benimle aynı haftada doğum yaptı onun ki yatmadı. Benimkide yattı cok şükür evine geldi 1 aylık oldu
ballarinannesidirr Senayyalcin ayy bende 38+5 im ve aynılari bendede mevcut doğumun başlarsa haber et canım bakalim bizimki ne zaman gelicek🐣😍☺️
Senayyalcin ballarinannesidirr Ay sizinde gelmesi ihtimali çok yüksek sağlıkla kucağımıza alırız inşallah 👼🏼
Fatma12345 Senayyalcin demekki doğruymuş erkekler geç gelirmiş 😊rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Cemrenuraydin Senayyalcin ben yarın 40 oluyorum, doktor Perşembe üç günü var maksimum demişti ağrılarım vardı ama şu an hiç bir şey yok, ne gelen var ne giden ,🤦🏼♀️ bir buçuk cm açılma vardı bebek aşağıdaydı ama hiç gelecek gibi değil 😂 nişan mişan da yok😂
sevdegnky Senayyalcin 3-4 gündür aynı kasılmalar bende de sıklaştı. Adet sancısı gibi sancı, kasılıp gevşeme. Ama daha geçen perşembe gittik hiç açılma vs yoktu başı da kanala girmemişti. Doltorum yüksek ihtimal girmiycek dedi büyük kafalı da olduğu için. Madem girmedi girmşyor bu belirtler ney😂 38+6 yım ben de
Senayyalcin sevdegnky Agahahha çok şekersiniz, kilosu kaçtı en son benim bebek de bir tık iri ama normal doğum yapacağım zor olmaz umarım 😂