Whiterose89 byzza16 cok begendim ben de boyle anahtarlik dusunuyorum kapi susu de bu tarz dusunuyrm nasip olursa😍❤
Kuzeyveannesi Bende makrome anahtarlık dağıtacağım.Aynı zamanda tüm makromeleri kendim yapiyorum https://instagram.com/makromesekiz?igshid=f96k4qnifdg2
Kuzeyveannesi Aylinsemih Merhaba bende makrome yapıyorum isimli kapı süsü anahtarlık ve kişiye özel olarak hazırlıyorum.
byzza16 Aylinsemih anahtarlıklari renkli_mi_renkli sayfasından yaptırdım geçen hafta 3.5 TL tanesi ☺️
gzmcn Yazılanları saygıyla karşılıyorum tabi ama okudukça ben tedirgin oldum .. Virüs var o kadar insanı çağırmayı gerçekten düşünüyor musunuz? .. 🤷♀️🤷♀️ Ben kimsenin yaklaşmasına bile tahammül edemem .. en azından 40 çıkana kadar anneler hariç kimseyi kabul etmeyi düşünmüyorum
Damlabal gzmcn çok haklısınız ağzım açık okuyorum yazılanları ben anne babamı bile maskesiz yaklaştırmayı düşünmüyorum
TheBaby Nzl5293 Ben yakınlarım için magnet yaptırdım. Sonuçta arkadaş konu komşu ne yapsın benim çocuğumun adını dolabında. Diğerlerine çikolata kahve set yaptırdım
Buketkucuk Nzl5293 25 tane magnet yaptırdım sadece yakınlarımıza dağıtacağız mevlüt falan okutulmayacağı, herkesi eve almayacağımız için yeterli olur diye düşündüm 😋 Başka da bir şey yaptırmadım, bir de havlu dağıtırım olur biter ☺️
Derininannesiiiii Ben de magnet kapi susu sepet yaptirdim zibin işletim bir de çok güzel yapıyor gerçekten @tutkulususler
Beyzan Nzl5293 hiç bir şey dağıtmayacagim çünkü kimseyi kabul etmeyeceğim eşimin anne babası kardeşi ve benim anne babam kardeşi görecek sadece bebeği toplam 3 ev yapıyor. Ne zaman ki virüs kontrol altına alındı derler o zaman kabul ederim misafir o zamana da şimdiden hazırlık yapmaya gerek yok. Allah bize o günleri görmeyi ve evlatlarımızi sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Portakalgeliyor Nzl5293 Kokulutaş ve makrome anahtarlık yaptım nasipse daha sonra vericem sadece ailelere yaptım :)
enisenalbant Nzl5293 Ben hiç bir şey yaptırmadım yaptırmıcam😂 zaten covidden dolayı misafir kabul etmem en fazla annelerimiz gelir o kadar diğer türlü masraf yapmadık 😂😂😂😂
Fabulas Virüsten ötürü hastane 1 kişi alıyor. Evede kimse gelmicek tabi tehlikeli diye sadece annem var, o yüzden hediyelikte hazırlamıyoruz