Ays0 pink_dream25 halı-parke ayarı var ya işte o çileden çıkarıyor beni yoksa gücü iyi ama her yeri ayrı alırken bile yoruyor 😂
pink_dream25 Ays0 bende halılarda bitiyorum halıya yapışıyo resmen😀 ama iyiki robot almamışsn onuda aldım şuan bozuk içerde duruyo ve iade almıyolar tüketici haklarına gitmem lazm üşengeçlikten 3 aydır gitmedm
Serenibo33 Sareliidunyam bır media markt calısanı olarak sen elındekını boz hemen bı dyson,miele,electrolux bunlardan bırını al😁😁 elındekını bozmak ıcınde yalnzca motoruna su kacırabılırsn yada yüksek bı voltaj gelır sansına ancak oyle yanar 😁
Serenibo33 pink_dream25 bız dırek xiaomi onerıyoruz. Roborock s5 max yada s6 xiaomi de ise mop pro 2. Suana kadar kı en yuksek pascall mop pro 2 de. 3000 pascall. Bunlarda Emıs gucu pascall olarak ölcülüyor.
pink_dream25 Serenibo33 mop pro aldm bozuk çıktı kafası karışıyor sürekli.. aide etmek istedim geri almadılar.. hamileyim diyede tüketici haklarına gidemedim kaymakamlık kalabalık oluyor yerime kardeşimi yollasam işe yarar mı acaba? Bide alalı 5 ay oldu 3 aydır duruyo öyle bozuk bozuk
Serenibo33 pink_dream25 artık e devlet uzerınden de yapabiliyorsunuz tüketici hakları ıslemlerını dıye bılıyorm. Fatura kımın adınaysa onun yapması gerekiyor..garantiye gönderdınız mı peki. Once garantiye gönderin cihazı servis raporu verilsin yıne düzelmezse bır kere daha yollayın onunda raporunu alın ondan sonrası zaten tüketici hakem heyetinin. İadesini yapıyorlar
Serenibo33 Sareliidunyam sunu da belirtim yarım cay bardağı kadar su cekme payınız var ondan bıse olmuyor. Bıraz daha fazlası ıcın garanti veremeyız😂 ınsaat tozu da cekebılırsnız asırı garanti anında bozulur😂
Serenibo33 pink_dream25 sımdj son kez bir daha yollayın yıne gelsın zaten buyuk ihtimal yıne aynı sekılde gelecektr sıze. Bu servis raporlarıyla birlikte basvurdgnzda iadesi yapılıyor. Hıc bır sıkıntı yasanmayan telefonu aldım anneme sansına telefon yazılım hatalı cıktı 2 kere servise yolladım magazadan sonra tüketici haklarına başvurduk hemen.
MercimekveAnnesi16 Sareliidunyam Filtrelerini yıkayın ve ıslak takın yanar eğer eşiniz sorarsa internetten baktım öyle yazıyordu yaptım nerden bileyim ben yanacağını dersiniz 😂😂😂
Nelmali pink_dream25 ben de aldım ondan benimki toz torbaliydi sürekli torbayla ugrasmaktan biktigim icin aldım o kadar memnunum ki fiyati uygun kendisi bir canavar kesinlikle tavsiye ederim 😂
Serenibo33 Sareliidunyam sıvası kalkan bı yer yok mu kapı kenarları falan 😂😂😂 onu bulamazsan yapacak bısey yok elin de ki su dolu bardak yere düs sen kırıl 😂 napacan süpürgeyle cekeceksn yanı 😂😂