mucizemsin-21 Gmommysboy hahah 😂 yaa bizimde sertleşti tekmelerimiz şimdiden karnım bi aşağı bi yukarı ama babamız elini koyunca çıt yok nasıl anlıyor bilmem hemen duraksıyor ya 😂
Gmommysboy mucizemsin-21 annem yanımda değildi aylardır bi heves anne hareketlere bak diyorum kadıncagız elini koyuyor duruyor,garip bi mahcubiyet hissi😂değişik tuhaf duygular ya💕🥲inşaallah hepimiz sağlıkla kucaklar koklarız bebeklerimizi👣
depsizoo mucizemsin-21 ama cidden bu seneki çocuklar bi değişik kızlara aşerilenler erkeklerde aşeriliyo önceden erkekler hareketliydi şimdi kızlar hareketli anamadım ben hiçbişi
mucizemsin-21 depsizoo benim ilkim de oğlandı ama o hiiç durmazdı yerinde şimdide oğlan hareketli çok şükür ama bazen nuh diyor peygamber demiyor haliyle meraklanıp sallıyorum bende 😂 çevremde kıza hamile yok hiç hep erkek o yüzden orasını bilemiyorum hiç canım😂
Maria9 Kaan Kocatepe’nin bu konu hakkında anlattığı çok güzel açıklayıcı bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim hiçbir zararı olmadığını bebeklerimizin zaten 7 kat altta çok koruyucu bir tabaka İcinde olduğunu söylüyor 🙏🥰
Krizantem_ mucizemsin-21 Sanmiyorum zarari olacagini doktorum da bazen durtuyor pozisyon degistirmesi icin.. Esim de dürtüyor😂 uyuyor diyorum dürtüyor başlıyor tekmelemeye uyuyan çocuğu uyandırdin diyorum😂
mucizemsin-21 Krizantem_ hahha benimkide elleme oğlumu diye çekişiyor gizli gizli dürtüyom görmesin dye 😂
Nelmali mucizemsin-21 anne karnındaki bebekleri dürtmeye eskiden beri bayılırım çevremdeki bütün bebeklerle doğmadan iletişim kurduğum için doğduktan sonra da beni severler genelde şimdi kendi kızımı da dürtüyorum eşim çıldırıyor bir sey olcak diye 😂😂
Aysun1983 mucizemsin-21 parmak basmak bilemiyorum ama hareketsiz olduğun da muayne de doktor bile sallıyor 😀 bazen elimi karnıma koyup tele bakıyorum farkında olmadan bastırıyorum galiba hemen vuruyor 35+1 haftan ileri olunca sana da yapabilir
Elif95Kuzey mucizemsin-21 biz oyun oynuyoruz ! 😂 uuu ona neler yapıyorum.. sağda köşesi var benimkinin giriyor oraya çıkmıyor dürtüyorum kalk ordan diye . Ben çak ✋🏻 diyorum o da çakıyor. Gıdıklıyorum onu hahahahah çok eğlenceli bazen kafasını kolunu bacağını hissediyorum nazikçe masaj yapıyorum mayışıyor oyyyy anası onun totosunu yer ♥️
mucizemsin-21 Elif95Kuzey yaaa çok şekerr 🥰 RABBİM sağ salim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşALLAH 🤲
Kamile71 mucizemsin-21 heyecanlanırsan hemen hareket eder adrenalin etkiliyor sanırım 😁 bende çok yiyip sisince bide heyecanlandigimda çok hareketleniyo
mucizemsin-21 Kamile71 ay denemek lazım benimki genelde sokağa çıktımmı başlıyo gezmeci olacak heraldee maşALLAH 😂😍
Gigy mucizemsin-21 aynısını o zamanlar ben de yapıyordum ama perinataloğum yapmamam gerektiğini söylemişti 😊
Kamile71 mucizemsin-21 doktorlar ultrason aletiyle resmen karnımızı eziyolar bence parmakla durtmeyle bişey olacağını sanmam bende minik minik durtuyorum bazen
mucizemsin-21 Gmommysboy aynı ya babası bakmasın yada dokunmasın kıpır kıpır aşkım gel diyom hoop duruyor eşimde sessiz söyle o duymadan dürt geleyim diyor hahah😂