123ozlem Merhaba anne adayları ve anneler, Doktor kontrolümde bebeğimin kilo almadığını ve 30 nisan zorunlu sezeryan olacağımı söyledi bu durumu yaşayan anneler bebeklerini kaç kilo olarak kucakladı ve kuveze girdimi ? 😔
Oykuaygun 123ozlem bebişiniz kaç kilo. Benimki de kilo almıyor 37de 2200. Ama sezeryan demedi henüz doktorum
mrveyvz 123ozlem Planlı sezaryanda zaten 38 ve 39.haftalarda alınıyor canım korkma erken bi zaman değil normal 38 hafta. Ilk doğumumu 38.haftamda yaptım ben hiç bi sorunda yaşamadım. Sağlığında problem olmasın hızlıca kilo alır korkma sen Allah’ın izniyle 🙂
Kubra5734 Oykuaygun 36+6da 233o gr dogum yaptim 215o grm dustu bebegm ama kuveze falan girmedi cok sukur sadece sabaha kadar yeni diganda beklettiler sabahda odaya geldi bebegm.
Bsmlh 123ozlem bunu yaşamış bırı olarak söyliyeyim 2.bebegım ilkimde ciddi yaşadım canım 2 hafta bır bebek gram dahı almaz ise geri akım başlamasın diye anne ve bebek ya doğum başlatılır yada alınır cunku risk teşkili yaşanmasın diye hafta olarak iyi kiloda sıkıntı etme ben bu sorundan dolayı 1500 doğum yaptım o yüzden stres yapma bebegıne kavusacaksın bunun hayali ile birlikte saglıkla kucakla
ege_ayaz_mom 123ozlem E korkmana gerek yok canim sezeryan olana kadar 38 olur yani sezeryandanmi korkuyorsun ilk kezmi olucan
123ozlem ege_ayaz_mom evet canım çok korkuyorum ve bebek küçük olursa kucağıma alamam diye biyerine bişey yaparım diye ödüm kopuyor
ege_ayaz_mom 123ozlem canım benim normalde de zaten sezeryanda 38. Haftada alıyor bebeği Hiç korkma Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz🙏🤗
Bsmlh 123ozlem inşallah canım hiç canını sıkma allahım büyüktür🤲 İnan bana 1500 bebegımı 1920 bana verdıler sankı 10 tane çocuk büyütmüş gibi kucakladım hiç zorlanmadım kimseye bırakmadım 🥰🤲
minikbirbebis Elifgnz benimde durumum aynı canım peki doktor neden söyledi mi bende geçen haftadan beri çok taktım kafama karın baş bütün değerleri haftasından geri çıktı malesef 😞
123ozlem minikbirbebis Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bana sadece plasnta yaşlanmış dedi bebekte kanala girmiş o yüzden tehlikeye atmayalım dedi sen kaç haftalıksın bebeğin kaç kilo canım