Ayyyyssegul Merhaba Eylül anneleri hamilelik nasıl gidiyo? bebbisler kaç gram? büyümeleri nasıl gidiyor? Haftada kaç gram alıyorlar?
Damla6606 Ayyyyssegul meraba canımm 😊 28 hafta 3 günlügüz çarşamba günü randevum vardı ama göremedigim bebegimi doktorum ultrasyona sokmadı çatı muanesi oldum başı aşagıda dedi bel agrısı mide yanması ve bacak aramdaki agrılarımdan baska bi sıkıntımız yok şükür 😊
BusraMuratS Ayyyyssegul Merhaba canım bizde bugün tamm 28+0 ız 😊😊 çok sık tuvalete çıkıyorum genelde oluyomudur ki 🤔 birde dün tetanozun ikinci dozunu oldum kolumu kaldıramıyorum ya çok ağrı yapıyor bu iğne
Marpling Ayyyyssegul Damla6606 Fatmaersen16 BusraMuratS Selam kızlar bizde 28 1 deyiz.benim en büyük derdim aksam başlayan el ayak yanması.ayaklarım alev atıyo🤦♀️Bugun kontrolüm var.hepimiz saglıkla kucamıza alalım inş
Nuranaliayaz1 Ayyyyssegul 27+1 iz haftaya 28 haftalıkken kontrol var en son 24 haftalıkken 893grdi kızım bakalım şimdi ne kadar büyümüş 😊
Ayselsilahimigetir Damla6606 cati muaynesi icin erken degil mi daha ya nasil aciyormu cati muaynesi benimde yakindir o zaman 28 haftaya girdim
Fatmaersen16 Merhabalar 🙋🏽♀️ Bizde 26 haftalık olduk ve 841 gram bebeğim doktor normal kilosu dediii sizin nasıl
Ayyyyssegul Bende şuan 28 haftafayim geçen hafta gittim bana çatı muayenesi bişey demedi bana da erken geldi
Ayyyyssegul BusraMuratS ayenn canım bende dün vurundum bende kaldıramıyorum kolumu bende ateş de yaptı sizde varmı ates
BusraMuratS Marpling Aminn canımm inşallah doktoruna sor belki birşeyler önerir 🤔 Kilosunu da öğrenince yaz bize 😍
Fatmaersen16 Marpling Marpling ayaklarını soguk suya tut canım benim de yanma ve şişme oluyor ancak o iyi geliyor bide çalışıyorum sğrekli ayakta daha zor oluyor
Ozteber Damla6606 bende 28+3 çatı muayenesi icin erken degilmi benm randevuma daha var ama siz yazınca tereddüt ettim benm bildiğim 33 35 gibi yapiliyo
Marpling BusraMuratS dün öğrendim kiloyu 1230 dedi 35 cm.şişko kel göbekli mi olcak oğlum dedim.kilosu fazla neyle besliyon, boyu standart diyip şakalaştık doktorumuzla
Aleynaozkayaa Bizde 28+3 olduk kilomuz 1360 benim bir şikayetim yok hamileliğim maşallah çok güzel gidiyor arada sırada halsizlik falan oluyo gece uykularım sıkıntılı oluyo e o kadar da olsun 😂 bu arada çatı muayenem 34. Haftada yapılacak doktorum öyle dedi geçen gün
Ayyyyssegul Aleynaozkayaa maslalllah bebeğin kilosu gayet güzel galiba doktor şize de fazla dedi mi Ben 26 haftalıkken 1024 gram di bana fazla dedi Fazla olmasında da bu sorun yok bence en fazla normal doğum olmaz diye düşünüyorum
Aleynaozkayaa Ayyyyssegul biraz tombiş diyoruz ama sorun yok dedi doktor 🙈 aynen en fazla normal dogum yapamayız ama deneriz😂