MinnakLiva hayalimanne nisa hastanesi 👍🏻 alev hanımda sezeryan doğum yaptım aşırı memnun kaldım 2-3 günde iyileştim ve dikişlerim mükemmeldi👍🏻 normal doğum içinde aşırı motive edici bir kadın ve çok sakin
Sumeyye15_3 Okmeydan8 devlet hastanesi 2 oglumuda orada doğum yaptı üçüncüye hamileyim ist gidip Ok meydanında yapmak çok isteeim
fatmacos hayalimanne özel güngören hastanesine gidiyorum muayene ücreti 90 lira normal doğum 1700 sezaryen 2200 yada 2100 olması lazım
banugntk Tuzla Pendik bölge hastanesine gidiyorum bende. Doktorum Oya Baran. Güleryüzlü iyi bir kadın. Normal doğum 3500 sezeryan 4000 sanırım.
Babyhappy58 Arkadaşlar paranız durumunuz varsa orasını bilemem de çok para siz neyden bahsediyorsunuz 18 bin 15 bin ne demek çocuğun rızkındsn kesmek bu resmen
burcina toocin Bende Yusuf hocaya gidiyorum oranın doktoru değil ama orasıyla anlaşmalı, doğumları Fulya Acıbadem de yaptırıyor. Yusuf Hocanın Fulya Acıbademin karşısında kliniği var.
Eylul_53 hayalimanne avcılar anadolu hastanesi doktor hakan kılınç normal doğumu bilmiyorum ama sezeryan 2.750
Atan Flower3 muayene ucteti 245 tl esim kontrolde giriyor dogum fiyatini telefonda ogrenmistim 5. 500 du sanirim
Yenianneadayi2208 Fiyatlar almış başını gitmiş gerçekten , ben şok 🙃 artık doğum yapmakta zor özel hastanelerde.Ama İstanbul’da da devlete gidilmez , nadir hastaneler alakalı.Allah herkesin yardımıcısı olsun
tirtilinannesii Happyasya Bağcılar Medipol Elif Hanıma gidiyorum o kadar tatlı ve güler yüzlü ki doğum fiyatı da Normal Doğum 1650 Sezaryen 2850 🍀