Mores Prenses_B_ 40+6 ya doktor gün vermişti ne açılma ne sancı. Gecesinde korunmasız ilişkiye girdik sabaha doğru kasılmlar başladı ve suyum geldi. Doktorun başlatacağı doğumu yavrum başlatmış oldu. Burda da çok gördüm doktorun verdiği günden bir gün önce doğumu başlayan 🤗 umudunuzu yitirmeyin bebekler gerçekten herşeyi hissediyor 🥰
Havvabaltaci Prenses_B_ ayy bende Pazartesi yatış yapıcam bizim bebiş de gelmiyor 40+4 suni vericek önce olmadı sezeryan 🤦🏻♀️
Prenses_B_ Anneyim11 inşallah 🙏 biz pazartesi kesin yatıs yapcaz bakalım nasıl olacak. Senin doktor ne diyor peki
Anneyim11 Prenses_B_ normal dogum ıcın 41 de de bekleriz dedi 2 günde bi kontrol sartıyla bebek dogum pozisyonunda aslında basını ultrasonda ölcemedi hatta son kontrolde ınsallah normal olur hıc aksını dusunmedık doktorumla iri bi bebekde degıl kolay dogurursun dıyo bakalm ınsallah kızımda gelırse🤲🏻🤲🏻
Anneyim11 Fabulas napmak lazım bılmıorm ki hergun yuruyus sıcak dus alıyorm hurma da yıyorum sürekli de hareket halındeyım aslında pılates topunda da hareketler yapıyorm ama yok hıc bısey 2 gündür biraz kalca agrısı var onunla alakalı mı bılmıorm ama arada da karnmda sertlık ve acı oluyo gibi cok cok nadir tabi son kontrolde pazartesi günü hıc sancı cıkmadı catı muayenesi de oldum beklemekten baska care kalmadı 😞
Fabulas Anneyim11 benımde son kontrol pazartesiydi, resmen aynıyız. Doktor sabret gelecek dedi, squat yapıyorum evde hiç durmuyorum daha napıyım anlamadım:( dua ediyorum artık gelsin diye, suni sancı almak istemiyorum🤦🏼♀️