058elf Denizgillerrr hahah durum kalacak gibi gösteriyo canım 😂sağlıkla doğsunlarda geç erken muhim değil artk bekledik bekledik🤗
058elf Buketkucuk evet canım çok heyecanlı🥰🥰 ama tekli rakamlar sanki geçmiyo çiftken inmesi kolaymış 😂 sağlıkla alalım inşallah 💕
Denizgillerrr 058elf öyle adaşım da salı klavye uygulama sınavım var 4 aydır çalışıyrm artık salıdan sonra gelir inş😅
mucizemm_3 058elf benim sezeryan olacak ama perşembe sancı çıktı serum verdiler salı kontrolüm var bakalım beyfendi ne kadar dayanacak belki aynı gün doğarlar😉
058elf mucizemm_3 aman yesinler onu 😍 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun canım inşallah belki de aynı olur 🤗 benimde doğum olmazsa cuma çağırdı doktor kontrole 40 41 e kadar bekleyecek sanırım :)
mucizemm_3 058elf amin canım … valla heyecanla bekliyoruz… 😍 üçüncü çocuğum ama ben 10 yıl aradan sonra sanki ilkmiş gibi olacak sanki 🥰 rabbim bir avazda kurtarsın
Mrymgdkl mavilibisey benimde son 10 aynı belirtiler var Nisan veya su gelmediği sürece beklemek istiyorum bse olur mu acaba korkuyorum bide iki güne karantinadan cikcaz ☹️
rabiagucer03 058elf yaaa RABBİM BİN KERE RAZI OLSUN GÜZEL DUANIZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CÜMLEMİZ İNŞALLAH RABBİM TÜM EVLATLARIMIZI KORUSUN ❤️
058elf Denizgillerrr ayy benimde açık öğretim sınavlarım var yarın da var diyorum gireyim öyle gel😂😂 inşallah sınavın güzel geçer 😌