Deniz59 a_burcu_bur 😀 oda çok abartmış kız tabi alır o kadar kiloyu bazen de şey diyorum ama boşver zaten ölcez ye gitsin 🤣
a_burcu_bur Deniz59 😂😂 tatlıyı hamilleik boyunca bi kez 1 kilo yemiş de, karpuzu son aylarda hep 🤣 doğru diyorsun valla, ye gitsin 😝
birprensesvebirprensannesi Deniz59 İçimizde yamyam besliyoruz sanırım anneeeee yeeeemeeeeek bu bitttiiiğ diyor bizimki de 🤭 Devamlı ağzımda birşey doymuyorum doymuyor🤭 29. Haftamdayım en son 12 kilo almıştım 12 🤦
dlnyny Deniz59 yemek yerken bile birazdan ne yesem ki diye düşünüyorum aklımda hep yemek var karnım şişiyor hala yiyorum🐻
Armindia Deniz59 Bende hamileligimin başından beri hep AÇIM … 😃 Eşimle sahur yapıyorum iftar yapıyorum haricinde sabah kahvaltı öğlen yemek ikindi yemek akşam meyve tatli abur cubur ne varsa 🤣🤣🤣🤣 6 ayda 12 kilo aldım yarasın , veririz 😅
Senay1 Deniz59 ödemdir boşver ben öyle rahatlatıyorum boyun var sanırım senin benim boy da yok 1.56 Boyum hamile kalmadan önce 54 şimdi 59,800 60 gidiyor 22+6 günlük boyum yok basenlere de almak uzuyor 😭
Pirincveannesi 21 haftalığız bizde bende yemek yiyorum maksimum 2 saat spnra yine acıkıyorum geçen gece uatafken bi acıktım ama dişime göre bişey arıyorum baktım olavak gibi depil dedim su iç uçyat macera arama gece gece, 😂😂😂😂😂
Miniklerinogretmeni Deniz59 ya ben daha 6+4 üm ama tokluk hissim alınmış gibi ki şişman biri değilim de eşim de bu gidişle gece taksiye falan çıkarım diyo doymuyorsunuz 😂