Deniz59 Akşam yemeği yedim peşine tost peşine meyve ama hala karnım aç sizde öylemi ya çok açım hiç doymuyorum 🤣
Dareyn Deniz59 😂😂Kaç haftalık hamilesiniz. Ben çok çabuk şişiyorum 33+5 iz açım ama yiyemiyorum karnım davul gibi sanki mideme baskı yapıyor ufaklık 🤦♀️
Senayyalcin Deniz59 Acıkıyorum ama tutuyorum kendimi şuan da da acıktım ama tutmak zorundayım fazlası zarar🥲
Gulsurmeli Deniz59 Beeen🙋🏻♀️🙋🏻♀️ şıkıdım şıkıdııım yaşasın yemek yemeeekkk 🤭😂😂 Yemiyorum o ayrı konu tabi 😒😒
cemreninannesi67 Deniz59 aaa beni tarif etmiş valla yiyorum ne yalan söyleyim 33+5 günlük oldum ama ağzım hiç boş kalmıyo 😂🌸
a_burcu_bur Deniz59 acaba bu haftalarda böyle mi oluyo. (13+5) Ben de iki üç saate bi net acıkıyorum ama süt, yoğurt, meyve gibi şeylerle bastırmaya çalışıyorum. Geceleri bile karnımın guruldamasına kalkar oldum, oruç tutmuyorum ama sahura kalktım diyorum 😝😂
Yarennn01_ Maşallah bende sanki hamile değilmişim gibi az yiyorum bana kızıyor eşim hiçbirşey yemiyorsun diye 😂😂
Deniz59 Yarennn01_ benim iştahım bi anda açıldı ya yedikçe yiyesim geliyo benimkide yeme şiştin diyo 😂
Biranne2 Deniz59 ben canım bide ben çok su içiyorum tok tutar sanıyorlar ama yok bide 2. Hamileliğim çok kilo alıcam yandım ben 173 boy 76 kiloyum şuan
cemreninannesi67 Deniz59 ben uyuyamıyorum da can sıkıntısına yiyorum işte 33+5 haftalık 20 kiloyla yola devam 🙈
a_burcu_bur Valla kız kardeşim 20 kilo alarak doğuma gittiği için, beni dikkat etmem konusunda baya baya uyardı 😂 kendisinin bi oturuşta 1 kilo tatlıyı, 1 koca karpuzu bitirmişliği var 🤣 tabi ne kadar dikkat edeyim desem de yaşasın pide yemek 😝😋
Deniz59 a_burcu_bur 😀 oda çok abartmış kız tabi alır o kadar kiloyu bazen de şey diyorum ama boşver zaten ölcez ye gitsin 🤣