momy_95 ben normal doğum yaptım 29.12.2020 36 haftadan sonra bol bol hurma yedim yürüyüş yaptım merdiven inip çıktım pilates topunde egzersiz yaptım neler neler tek yapmadığım şey doğumla alakalı kötü şeyler okumadım izlemedim dinlemedim benim çok çok zor geçti ama kızım dogupda karşıdan uzun uzun bana baktı ya o an bütün acılar bitti bir hafta sonra toparlandım 42 hamile kaldım 64 doğum yaptım kimse inanmadı benim normal doğum yaptığıma doktorum bile çok şaşırdı çünkü beklemiyor du ama Allah kuvvet veriyor en fazla bi kaç saat acı çekersin veya çekmezsin bünyeye göre değişir ama bunları düşünme bebeğini kucağına aldığında içine çekeceğin kokusunu düşün sana baktığını düşün güzel Anne kafanı yorma kötü şeylere
Summessebile yesserah
_La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim
Hasbunallahu ve nimel vekil
Bunları tekrarlayın o anda Meryem süresi açın dinleyin ve en önemlisi doğum sancıları başladı mı biyerden destek alarak oturup kalkın çok işe yaradı bu oturtup kalkma işi tuvalet pozisyonu alıp kalacaksınız ve tekrar biyerden destek alarak ayaklarınız açıp sağ sol yaparak belinizi oynatın inan bebeğini gördüğün anda hiç birşeyin kalmayacak inşallah bir avazda sağlıkla alırsın