Naz_01 Mammyy evet ya sanki daha dün tedaviye başlamışım sanki 3,5 yıl uğraşmamışız gibi geliyor.çok şükür rabbime 97gün kaldı ☺️🤲🏻
Mammyy Naz_01 ayy iki gün aramız var 😍 Rabbim nasip etmiş ne güzel 🤲🏻 sizin durumunuz nasıl iyimisiniz ağırlaştınız mı
Naz_01 Mammyy çok şükür 🙏🏻 😍 ağırlaşma değil de iki gündür sırt ağrılarım başladı .onun haricinde bir sıkıntım yok çok şükür sadece 3kilo aldığım için ağırlaşmam da yok
Mammyy Naz_01 bende aynıyım daha ağırlaşmadım ağrım falanda yok çok şükür henüz 3 kilo aldım bende dengeli beslenmeye çalışıyorum 😊 cinsiyeti erkek 🐣
Mammyy Bebegimibeklerken1 ahh o kadar iyi anlıyorum ki çift rakamlara geçmek için gün saymıştım resmen 😊
Melisa2601 Mammyy aslında bel ağrıları, el ayak şişlikleri, yorgunluk , hareket kısıtlılığı çok musmutlu olmayı engelliyor ya yani artık of gelsin işte oluyorsun resmen 😂
Mhr13 Son 39 oğluşumla 😊🤲 99dan sonradı nasıl geçti hiç anlamadım ama.99a kadar hiç geçmemişti bana 😊
Mom_R Benimde 97 ama çok zor bir hamilelikti hatta 3 gündür yine kötüyüm sanki kasığımda taş var en yatabiliyorum ne yürüyebiliyorum her gün yeni bir macerayla karşılaşıyorum bide alışverişiniz ne durumda acaba ☺️