Hll5 Kızlar Belgüzar ismi nasıl fikir istiyorum 🤔 birde yanına isim olur mu sizce ne olur yada soyadımız kısa çok moralimi bozmayın ama 😂
fasafi Hll5 Bergüzar olarak biliyorum ama Belgüzar olarak da yazılıyormuş. Bergüzar Korel’in ikinci ismi de Gökçe🙂 Anlamı çok güzel bence
Hll5 Evet aslında bergüzarmış ama biz belgüzar koyucaz ağır gelirmi bilmiyorum tabii 😂 olabilirdi ama Gökçe kuzenimin ismi
Hll5 belgüzar Armağan, hatıra, anmalık, bergüzar. Yani tdk böyle diyor ama belgüzar koyanda var bergüzar da tabii tanındık şuan bergüzar korel olduğu için öyle biliniyor. Bende anlamadım 😏
Hll5 Yanına isim ne koyulabilir sizce fikir verin daha 17 haftalık ama ben kesinleşsin istiyorum Belgüzar kesin yani kayınvalidemin ismi öyle gerekiyor . Yanına ne olabilir 🤔
kubratopal35 Hll5 belguzar nare, belguzar Sare, belguzar bade bence bu tarz kısa isimler güzel olur 😌 hayırlı olsun bu arada benimde kızım olucak nasipse henüz isim bulamadık 🥴
Truman Hll5 bergüzar , belgüzar zaten uzun bir isim bence yanına ikinci bir isim olmuyor yalın halde çok daha güzel
Didi6 Hll5 Çok güzel ve asil duruyot bence canım. 🥰 Tek başına güzel. Kesinlikle 2. isim istersen, Belgüzar Ece uyumlu olabilir
Hll5 kubratopal35 mucizemsin-21 kayınvalidemin ismi bide ikinci kızım olunca eşim öyle istedi yapacak bişeyim yok maalesef 😏 teşekkür ederim
mucizemsin-21 Hll5 tabi senin fikrin ama bilemedim çok ağır bi isimmiş gibi belgin beliz filan koysan sanki daha iyi halamın adı ama bezaar diyolar kısaltarak genelde 😇