asellolya Baya bir yorum olmuş hepsini okuyamadım tabii ama az çok kafanızda şekillendirmişsinizdir diye düşünüyorum 🤗 Öncelikle ilk bebeğime 21 yaşımda hamile kaldım, düzenli spor geçmişim vardı, hala da var tabiki ama ilk hamileliğimde 3. ayımda çok hafif bir kanamam oldu. O gün doktorum bana birkaç hafta kendimi yormamam gerektiğini söyledi. Ben doğurana kadar hafif yürüyüşler dışında hiçbir şey yapmadım korkumdan :) Sporumu aniden bırakınca ve hamur işine, tatlıya düşkünlüğüm olunca da 50 ile başladığım hamilelik sürecimi 82 kilo ile kapattım 😅 (170 boyundayım) Tabiki asla o kadar kilonun sağlıklı olacağını düşünmüyorum ama o dönem hiç umursamadım açıkçası. Çevremdeki birçok kişi ‘hamilelik kiloları yapışıp kalıyor, keşke biraz dikkat etsen ’ vs vs dediler asla umursamadım. Önceliğim bebeğimin sağlığı ve doğumumun güzel geçmesi idi 🤗 Çok şükür 41. haftamda oğlumu normal doğumla kucağıma aldım. Doğumumdan sonra kendime 25-30 gün süre verdim. Yavaş yavaş tatlıyı sıfıra indirdim, hamur işini sadece sabah tüketecek şekilde ayarladım. 25. günümde sporuma başladım ve sadece günde 15-20 dakika bebeğim uyurken düzenimi oturttum. Sonra zaten tak tak vücudum daralmaya başladı. 6. ayımın sonunda da tekrar 50 kiloyu sabitlemiştim. Üstelik vücudum hamilelik öncesinden daha da sıkı oldu. ☺️ Şimdi 25 yaşımdayım, ikinci bebeğime hamileyim, 51-52 kilo arası hamile kalmıştım. Günlük ev işi dışında bir şey yapmıyorum(şimdilik). 17+3üm ve 62 kiloyum. Asla umursamıyorum, önceliğim bebeğim 🥰 Sadece istikrar ve kendinize güvendiğiniz zaman kilo sizin elinizde oyuncak gibi oynadığınız birşey oluyor o kadar 😊 Çok uzun oldu affola, ama burda kilosunu takan birçok anne adayı arkadaş oluyor. Umarım okurlar ☺️