Sibelbekler Kızlar Allah izin verirse ağustos doğumum olacak bir süredir bebek arabası arayışı içindeyim çevremdeki neredeyse herkeste travel sistem bebek arabası var görünüş itibari ile çok güzel ama kimse memnun değil özellikle ağırlığı ve kapanmaması konusunda, bende daha hafif tek elle kapanır ve taşıması kolay biseyler bakmaya başladım malum kendimde en üst katta oturuyorum ve doğumdan sonra kışa giriyoruz öyle bebek arabasını alayım gezeyim yapamayacağım kesin, anca seneye çıkarim onun içinde bu tip bir bebek arabası yeterli olur dedim, sizce? Sizin düşünceleriniz neler bu konuda?
Denizyildizii Sibelbekler cnm çok güzel güle güle kullan bencede travele hiç gerek yok ama acaba tekerleklerine dikkat ettinmi iyimi çünkü bebek arabasında çok önemli bi nokta tekerlek bazıları takır takır hiç iyi olmuyor sanki buda biraz küçük gibi geldi bana
yelizyeliz Sibelbekler kesinlikle yapacağın en mantıklı şey olur🤣 travel alanların gözü yaşlı… alırken bi heves en güzelinden en pahalısından alalım konforlu olsun dedim… ne benim arabanın bagajına sığıyor ne eşiminkniin. Tek başına kapatamıyosunnn kapatsan bebeni nereye bırakıcan🤣
Sibelbekler Denizyildizii evet tekerlek konusunda bende çok takıntılıyım yeni bebek arabalarının ki güzel mesela ama bu tip tek elle kapanır bebek arabalarının çoğu böyle mesela pierre cardininde var 1600 küsür onun bile böyle 🤷🏻♀️
Sibelbekler yelizyeliz ayy bakıyorum hep ikinci elden 500e 300e satılık yazık onca verilen paraya. Ben 4 kat çıkıyorum tek başıma Bi yere gidecek olsam bebeği eve bırakıp önce arabayı kurmam lazım ki o arada ya bebek ağlamaktan çatlayacak yada benim bebek arabası kapının önünden çalınacak 😂
yelizyeliz Sibelbekler aslaaa alma valla ben şimdi bi arkadaşıma itelicem arabayı🤣🤣 trendyoldan buldum bi tane baston tipi 340 küsürdü ondan aldım tek elle şak diye kapatıyosun🤣 baston kalp ben🤣
Sibelbekler yelizyeliz buda öyle tek elle aç kapa ağırlığı da 4.5 kg , teşekkür ederim şimdi daha çok kafama yattı 😌😌💕