Senmerve aybarsdefne kalin fon kumasindan guneslik gibi kisa perde gibi diktirin ona asin ben ona asiyorum asiri cok var denissiniz kac tane olabilir ki benim toplam 23 tane var esarp sal toplami
balarisi06 aybarsdefne asla eşarpsız yapamayan ben son 2 senedir bir kere bile takmadım kaliteli bir iki tane ayırdım gerisini dağıttım. Şal yoktu hiç hep şala döndüm ve kırışmayan şallardan aldım ütü istemiyor onları da katlayıp çekmecede muhafaza ediyorum. Rahatladım her dk ütü yapardım şal rahatlıkmış 😁 ben böyle çözdüm işi
aybarsdefne balarisi06 hayatımda en çok harcamayı bir makyaj malzemesine iki şala harcıyorum 😂😂🙈 sürekli de veriyorum ama bi o kadar da aldığım için bitmiyor 😖bitmesini de göze alamam hepsi de benim bebeklerim gibi
Baloncuk41 Konmari metodu varya cekmeceye diklemesine katliyorum ben zaten hep pamuklu şallar kullaniyorum hic ole cok kirismiyo ben memnunum hem hepsini görüyorum iyi oluyo
aybarsdefne Baloncuk41 eşarplarımı o şekilde koyuyorum çekmeceye ama çekmecelerim çok Ufak oldugu için şallarımı koyamıyorum canım
Senmerve aybarsdefne en iyisi bi mobilyaci cagigirin salalrinizini olcusune gore bi şifonyel yaptirin sayisini bile bilmiyorsunuz salinizin bence hepsini kullanamiyorsunuzdur kullanmsdiklariniz illaki okuyodur ihtiyaci olana verin aztin belliki sal esarp almayi seviyorsunuz surekli uste koyuyorsunuz cok onceden aldiklarinizin modasi geciyodur
iremcany Şallarım için çok büyük bir çekmece ayarladım, içine ölçülerine göre akordiyon düzenleyiciler aldım ve renk sırasına göre dizdim. İnanılmaz kullanışlı ve düzenli oluyor kesinlikle tavsiye ederim 👍👍🤗🤗
Nefii aybarsdefne ben eşarpları normal askının alt kısmına havlu yaptım oraya iğneliyorum perdelerime zarar vermemiş oluyorum şallarımın çoğu ütü gerektirmediği için katlıyorum ütü gerektirenleri de şal askıları var onlara asıyorum
1anne-2bebek aybarsdefne düğün dernekte kullandıgım günlük hayatta kullanmadıgım şallar var onları hurca koydum cekyatın altına koydum. Dolaplarım almıyor artık, az kullandıklarımı katlayıp cekmeceye koyuyorum. Günlük kullandıklarımıda asıyorum ütülemeye gerek olmayan sallardan alıyorum zaten
aybarsdefne Aynur-13 priz sorunum var 😫üçlü çek ütüyü müsait yere kur masasını getir çok zor oluyor birkaç tanesini battaniye üstünde yerde ütüleyeyim dedim yaktım 🙈
balarisi06 aybarsdefne bende öyleydim kuzu ama artık eşyalara hizmet etmekten sıkıldım 50 eşarp 30 şal olsa elinde toplam 80 yapar her gün birini örtsen 80 gün yapar 🙈 her Allahın günü ütülediğini de düşünürsek + elektrik parası + harcanan zaman + bide sürekli üstüne almaya devam ettiğini de düşünürsek ( ki ciddi diyorum bende öyleydim) aa dedim ya yeter bozuluyor topla kırışıyor ütüle al al al birine alışınca onu hep tak diğerleri bakıyor bana param da gidiyor vaktimde ben baya bunaldım ondan böyle bir karar aldım. Çözümü yok bu işin ucundan perdeye de assan askıya da assan her türlü kırışıyor malesef 🤧 aman onla mı uğraşıcam 😂 inşallah sen bir çözüm bulursun canım 🙈🥰
Buketttttt aybarsdefne 101 e gelen kalpli askilardann al sonra kalpli yeerlerin kenarlardan kır kalp ve aşkı yeri kalıcak o kalbin içine düzgünce köy ben öyle yapıyorum 🤗 kirismiyor çokta guzel
aybarsdefne Buketttttt işte öyle kullanıyordum 😂🙈sonra yan yana yan yana derken baktım şallardan giysilere yer kalmıyor askı devinmiyor zor oldu 😑
Aynur-13 aybarsdefne şey yapsanız portatif ütüler ve el ütüleri kiwi markanın vsde var askıda ütü yapabiliyosunuz ben ondan almayı planlıyorum ❤️
Buketttttt aybarsdefne sLlar için dolapta ayrı yerim var ondan rahatm 🤗 alt bölümde küçük biyer yaplms
aybarsdefne Senmerve modası geçecek kadar durdurmam canım sürekli veririm kimseye veremezsem annem seçer götürür teyzemlere felan verir ama mesela siyah şaldan bi 10 tane vardır sürekli kullanıyorum bazı renkler tekrara düşüyor hamilelikten önce çalışırken formalarıma göre alıyordum hep günde 2 3 kere değiştirdiğim oluyordu yoğun bakımda çalıştığım için veya bi abiyem varsa 4 5 şalı var şalla destekliyorum genelde gibi olunca onları da veremiyorum 😂🙈kızım da giyer se aynı şekilde kullanır belki diye ama onun dışında zaten yazmaydı eşarp tı normal şal dı hiç durdurmam ama sürekli aldığım için etiketli duranlar bile var 😒
pol34 İkeadan örümcek aldım çok kullandıklarımı ona asıyorum yıllardır, az kullandıklarımı da organizere dizdim, şallar eşarplar olarak ayırdım.
Yenibirannee aybarsdefne bende yeni gordum youtubede askiya mandalla tutturuyor esarplarin ucundan hem kirismiyor hemde asiri duzenli duruyor bak istersen bende haftaya yazliklari cikartirken duzeltcem dolap almis basini gidiyor valla 😁