ug_fa-3diplomalianne Merveonur26 16da pıtpıtlar başladı sonra balık gibi kaymalar başladı şimdi de maşallah dışarı çıkacak 🥰
melikeyldrm_54 Merveonur26 20den sonra hissettim ben şuan 37 haftalığım hiç durmuyo kıpır kıpır 🤦🏻♀️😍
zynn Merveonur26 Valla ben baya geç hissetmiştim ,normalde maksimum 24 e kadar hissedilir diyorlardı ben 27 de hissetmistim 😊
Merveonur26 ug_fa-3diplomalianne yaaaaa😍 bende 14+5 deyim. Daha cinsiyet bilmiyoruz. Kontrol perşembe günü ☺️ Hareket hiç hissetmedim daha
ug_fa-3diplomalianne Merveonur26 hissedersin inşaeAllah yakın zamanda 🤲 öyle güzel ki hele dışardan görününce çok güzel oluyo eşim bazen diyoki aha valla dışarı çıkacak bu kız 😅🥰
Blablabla zynn bende 25in sonlarında hissettim bir iki gün oldu. Burada erken hissedenleri gördükçe moralim bozuluyordu. Benim gibi başka birilerini görmek çok iyi geldi.
Fatmatlms 18 de hissetmeye başladım ben ilk günler böyle birşey değer gibi şimdi 19 haftalığım hep kayıyor içimde
EcemUgur01 Merveonur26 15. Haftada pıt pıt hissetmeye başladım 18. Haftada kardeşim çok dikkat etti seyirme şeklinde görünüyordu şimdi maşaAllah 🤭 24. Haftamıza gireceğiz bayağı belirgin
Sevvalkrbg Merveonur26 16. Haftadan sonra küçük küçük hissettim. Bugün 18+2 bildiğin vurdu çok duygusal bir gündü benim için 🥺
Fatos_teke46 Merveonur26 🌸16 da içeriden ses gelir gibi bişe hissettm 🌸17 de 2 kez aynı anda pıt pıt birşey hissettm 🌸 şimdi 18+5′im her dokunduğumda karnıma tekmesini çok iyi hissediyorum 🙈🥰
Fatos_teke46 Merveonur26 gerçekten çok güzel bir mucize her tekmesini hissettikce insanın içi bir hoş oluyor 🥰😍
Bus46 Merveonur26 benimki erkek canim 14 de hisettim 22 kadar hissetmedim şimdi ara ara sert vuruyo 😂