Kon bir elma iyi canım bana diyetisyen 3 öğün meyve yazmıştı ama çok fazla geliyordu ki çok fazla o yüzden dedim benim diyet listem çok kötüydü her öğün 4 dilim tam buğday ekmeği yazmıştı sen hamilesin falan diye neyse sonra ben kendim deneme yanılma yoluyla ve buradaki arkadaşların yardımıyla kendime göre bi yeme şekli oluşturdum.bence yediklerinde bi sorun yok canım ama kepek ekmek kansızlık yapıyor diye duymuştum mümkünse tam buğday ekmeği tercih etmeye çalış ben sana kısaca yediklerimi anlatayım sabah yumurta peynir 5 6 tane zeytin yeşillik 1 ya dan1.5 dilim falan ekmek yiyorum yumurtayı bazen omlet yapıyorum 2 tane yumurta yiyorum. Öğlen çorba ve sebze yemeği yanına salata ve yoğurt bir dilim ekmek akşam da çorba et yemeği varsa biraz at tavuk falan yoksa baklagillerden, sebze yemeği ve yoğurt salata yiyorum.ara öğünlerde sabah öğle arası bir porsiyon meyve yanına yogurt ya da ayran öğle akşam arası da çiğ kuruyemiş yogurt ya da ayran akşam da 20.30 dan önce bir bardak ılık süt sonra yemeyi bırakıyorum