Mom54544 sampuan babyme temiz icerikli lohusalik donemimde ben de kullandim kizima da kullandim. Ilk bezi molfix pure aldim cok guzel, tasma yok, parfum yok, sonra minies kullandim. Sadece 2 numarasi guzel. 3 ve 4 numaralari cop. Prima aktif bebekle devam ettim, indirime denk geldikce aldim. Kurulugundan memunum. Babyturco dogadan, sleepy bionatural, sleep, molfix yesil paket hepsi pisik yapti. Pisik onleyici sebamed kullandim, ek gidaya gecene kadar hic pisik olmadi. Sonra ek gida doneminde bazi gidalar 8-9.aylarda pisik yapti. Neyse o baska bi konu🤣 mama takviyesi gerekirse; ilk 3 ay goldengoat kullandim. Kizim erken dogdugu icin cok arastirdim, hic gaz problemi olmadi ve akranlarini 3.ayda yakaladi. Sonra sma kullandim icerik degisince 2 numarasi dokundu. 10.aydayiz similac kullaniyoruz cok memnunuz. Islak mendil ilk dogdugunda molfix yenidogan kullandim, su an yesil oaketli aldim ama losyon kokusundan cok rahatsizim. Bi daha almam. Aslinda doktorlar kullamayin diyo ama bazen ihtiyac oluyo. Kaka yaptiginda zaten yikiyorum lavaboda hala. Fisfis kutusuna ilik su koyup pamukla temizlik yapabilirsin istersen. Ama ben pamuk kullanamadim dagildigi icin. Onun disinda aklima gelen bisey yok. Emzik deneme yanilma her bebek hepsini almiyo. Ilk hafta avent verdigimde almadi, bibs wee hicbirini tutmadi. 5.ayda nuk kaucuk tutturduk. Onu da alismadigi icin 1 ay aldi en fazla. Alt acma bezini migros minies aldik hepsi ayni islevi goruyo. Deterjan sivi oneririm, toz granuller makineye zarar veriyo ve durulanmiyo. Ilk 3-4 ay yumusatici onermem, kullanicaksan da cift durulama oneririm. Sonra babyme yumusatici kullandim kokusu guzel ama fazla yumusaklik bekleme. Su an dalin kullaniyorum yumusatici hafif kokusu var. cok koymuyorum zaten. Deterjan da unibaby guzel kokuyo ama cok sertlestirdi.