Piremses0 Elcnbykckr 2 kat artması lazım ya o yüzden dedim canım o sayıya gelmeli diye ama keseyi gördükten sonra bakmıyorlar artış önemli değil mi acaba dedim
Elcnbykckr Piremses0 valla doktorum bana test ver demedi ben merakımdan test verdim bi kaç kez canım ilk oğlum da geç öğrendim bunda Baya erken öğrendim
Aslhn12 KorkmazGamze 21 Nisanda bu değer çıktı o zaman kaç hafta oluyor bilmiyorum canım ama şu an 4+2 oldum 😊
Nur0808 Merhaba benim beta değerim 12 nisanda 1882 gözüktü kaç haftalık olduğunu heyecandan doktora sormayı unuttum kese gözüküyordu kalp atışı için 27 nisana randevu aldık sizce tahminen kaç haftadır 🌼
Nur0808 Elcnbykckr uygulamaya göre 7+3 Mart in 2 si son adet günüm fakat doktor geç döllenme olabilir dedi
Glbhr-97 Nur0808 benimde son adet tarihim üç mart 15 nisanda gittiğimde kanım 4584 çıktı doktor kana göre 3-4 haftalık dedi o gün ultrason kağıdın da 5+1 bir adete görede 6+1 di yarın tekrar gidicem ne diyecek çok merak ediyorum
KucukAnne538 Yaseminkosar22 Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ sağlık bitirirz 9 ayı 🤲🏻
SimgeAydn gktggtuu benim adetime 3 gün var ve adet olacakmışım gibi hissediyorum sizce gebelik olabilir mi
Edgnssss 5+1 hafif miğde bulantısı sırt ağrısı çok yaşıyorum kasıklarım da aşırı ağrıyor allahım olmayanlara nasip etsin sağlıkla büyüsünler inşallah 6.haftasında kalp atışını duyucaz doktorum öyle söyledi şuan kesede görünüyor
Yaseminuzer Senay3838 Senay3838 ne zamandır var kanamaniz dün bnmd3 kanamam oldu ilaç verdiler ama tam kesilmedi henüz
Senay3838 Yaseminuzer 1 haftadır var 1 gün yattım hastanede iğne falan yaptılar şimdi de progestan kullanıyorum yatmak gerekiyor ya ben ayağa kalkınca falan oluyor zaten iş yapmak falan yok da ama dinlenmek şart
Mamak Yaseminkosar22 6+1 olduk🥰 2. Bebegimiz insallah saglikla kucagimiza almak nasib olur🙏🏻 5+3 de kan vermistim hcg 16,000 lerdeydi. Haftaya ultrasonumuz var 6+6 da 🥳