[silindi] Yaseminkosar22 ilk beta HCG mi. adetin o kadar geçti ve sen bekledin mi. Maşallah valla ben bekleyememistim.☺️🙈
yagmur_vera 5+5 teyiz biz de. Ayın 16.sında kan verdik. Sonradan gitmedim daha.7. Haftayı bekliyoruz. Hafiften mide bulantısı ve bel ağrısı var sadece.
Yaseminkosar22 [silindi] ben adet gecikmesi olmadan gittim 😂 yanlış okumuşum normalde bugün adet günüm
Senay3838 Seferiyehatun Bitki çaylarını genellikle önermiyor doktorlar. Doktorunuzla iletişime gecebiliyorsaniz veya aile hekimi ile falan bı sorun isterseniz
Zavira16 20 nisan beta 476 çıktı pazartesi kese görmeye gidicez, uygulamaya göre 4+4 hamileyim, halsizlik, bulantı var şimdilik
Elifk Zavira16 bende 4+5 deuim 1 hafta sonra gidicem. Doktora gidince yazarmısınız sonucu kese yada kalp atısı ile ilgili.
Elcnbykckr 9nisan 20cıktı 12nisan 105cıktı 16nisan 700 22nisan 4280 cıktı pazartesi gidicem doktora 5+4 gösteriyor suan görürüm dimi keseyi
neviniko Elcnbykckr canım genelde 1500 sen sonra kese görülüyor bnce şuan da kalp atışını bile duyarsın inşallah😍
Piremses0 Elcnbykckr canım beta artışına doktor ne dedi 5600 den fazla olması gerekmiyor mu 22 nisanda yoksa 1000 i geçince bakılmıyor mu artık artışa
KucukAnne538 Yaseminkosar22 4+6 haftadan selamlar🙈 2.bebeme hamileyim düşük tehlikemiz var bizim maalesef progestan kullanıyoruz🥺 çok mutsuz başladık bu gebeliğe 🥴
Yaseminkosar22 KucukAnne538 öyle deme olsun vardır bir hayır bende 3 ay önce bebeğim karnıma öldüğü için şimdi kan sulandırıcı kullanıyorum herşey bizim için allah hakkımızda hayırlısını versin
Elcnbykckr Piremses0 canım doktorların dediği 2günde bir 2kat artış yani benim değerlerim artış oranı normal. 5600neden dedin ki doktor 1000/3000arası kese gözükür dedi anca bakalım Pazartesi gidicem kontrole
KucukAnne538 Yaseminkosar22 Amin hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah sağ sağlık bitirirz 9 ayı 🤲🏻
Esrakl1 Yaseminkosar22 benim 20 sinde beta 1050 ydi. Dün tekrar gittim 5142 cıktı. Alttan muayne ile keseyi gördü. Ultrasonla görünmez dedi 4+5 bu arada. 10 gün sonra gel bebeği görürüz dedi.
Piremses0 Elcnbykckr 2 kat artması lazım ya o yüzden dedim canım o sayıya gelmeli diye ama keseyi gördükten sonra bakmıyorlar artış önemli değil mi acaba dedim